Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Επίθεση με βιτριόλι: Η δράστις σχεδίαζε νέα επίθεση και μέσα στο νοσοκομείο, με υδροκυάνιο

Επίθεση με βιτριόλι: Η δράστις σχεδίαζε νέα επίθεση και μέσα στο νοσοκομείο, με υδροκυάνιο
Τρόπους για να επιτεθεί στην Ιωάννα και μέσα στο νοσοκομείο αναζητούσε η 35χρονη που κατηγορείται για την επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα
Νέες διαστάσεις λαμβάνει η υπόθεση με την 35χρονη που επιτέθηκε τον Μάιο του 2020 με βιτριόλι κατά της 34χρονης Ιωάννας στην Καλλιθέα.
Τρόπους για να επιτεθεί στην 34χρονη Ιωάννα και μέσα στο νοσοκομείο αναζητούσε η 35χρονη που κατηγορείται για την επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα.
Όπως «αποκάλυψε» ο φορητός υπολογιστής της, η νέα επίθεση θα γινόταν με υδροκυάνιο, το οποίο η 35χρονη έψαχνε τρόπους να προμηθευτεί.
Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία, η κατηγορούμενη ήταν αποφασισμένη καθώς από το ιστορικό αναζητήσεων φαίνεται ότι έψαχνε και το πώς θα μπορούσε να της κάνει ένεση με αέρα.
Η έρευνα κινείται και προς την κατεύθυνση αναζήτησης τυχόν συνεργού, καθώς από την πρώτη στιγμή οι αρχές εκτιμούσαν ότι η 35χρονη δεν θα μπορούσε να οργανώσει και να εκτελέσει μόνη της την επίθεση.
Μάλιστα, η αστυνομία εστιάζει, σύμφωνα με την ΕΡΤ, σε συγκεκριμένο πρόσωπο που θα μπορούσε να είναι εμπλεκόμενο σ’ αυτή την επίθεση.
Οι έρευνες στον φορητό υπολογιστή της δείχνουν προς έναν άνδρα με τον οποίο είχε φιλικές σχέσεις και φαίνεται να τη βοήθησε σε πολλά σημεία του σχεδίου της.
Πάντως, παραμένει το ερώτημα αν το συγκεκριμένο πρόσωπο γνώριζε το σχέδιο και την επίθεση, καθώς ερωτηματικά γεννά το γεγονός ότι την καλούσε κανονικά στο κινητό της χωρίς να λαμβάνει μέτρα προφύλαξης των στοιχείων του, ενώ είναι πολύ καλός γνώστης της τεχνολογίας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης