Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Στοιβαγμένοι κατά δεκάδες στους διαδρόμους της ΓΑΔΑ οι συλληφθέντες της επετείου Γρηγορόπουλου

Στοιβαγμένοι κατά δεκάδες στους διαδρόμους της ΓΑΔΑ οι συλληφθέντες της επετείου Γρηγορόπουλου
Φωτογραφίες από τους διαδρόμους της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αθηνών φέρνει στη δημοσιότητα το ΜέΡΑ25
Σε συνθήκες απόλυτου συνωστισμού κρατήθηκαν για αρκετές ώρες οι δεκάδες συλληφθέντες από περιοχές των Εξαρχείων, στη ΓΑΔΑ.
Υπενθυμίζεται πως και οι 110 προσαγωγές μετατράπηκαν σε συλλήψεις με το άρθρο 285 του Ποινικού Κώδικα, για τη μη τήρηση μέτρων προστασίας από τον covid.
Σύμφωνα με καταγγελίες, σε κάθε όροφο βρίσκονταν στοιβαγμένοι περισσότεροι από 25 πολίτες, πολλοί εκ των οποίων παρέμεναν χωρίς να τους παρασχεθεί τροφή και νερό. Για μεγάλο χρονικό διάστημα παράλληλα δεν επετράπη στους προσαχθέντες να έρθουν σε επικοινωνία με δικηγόρους.
Ανάμεσα στους συλληφθέντες, πολλοί εκ των οποίων μεταφέρθηκαν αργότερα και μετά από έντονες διαμαρτυρίες σε χώρο της διεύθυνσης Μεταγωγών, στην Πέτρου Ράλλη, βρίσκονται μέλη και στελέχη οργανώσεων της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς, του ΚΚΕ μλ και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, εκλεγμένοι δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι, συνδικαλιστές και υγειονομικοί, καθώς και οι Θανάσης Καμπαγιάννης και Κώστας Παπαδάκης, δικηγόροι.
gada_2.jpggada.jpg

«Ομολογουμένως αξιοπερίεργη τακτική «προστασίας της δημόσιας υγείας», να τους παίρνεις δύο δύο από εξωτερικό χώρο, να τους στριμώχνεις στις ερμητικά κλειστές κλούβες, και μετά να τους έχεις για ώρες σε στενό κλειστό χώρο.
Στο όνομα μιας ιδεοληπτικής βεντέτας, η κυβέρνηση πριονίζει το κλαδί της εμπιστοσύνης των πολιτών στα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας» σχολιάζει το ΜέΡΑ25.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης