Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Σαντορίνη: Εγκληματική ενέργεια δείχνουν τα στοιχεία θανάτου του 69χρονου ιδιοκτήτη ξενοδοχείου

Σαντορίνη: Εγκληματική ενέργεια δείχνουν τα στοιχεία θανάτου του 69χρονου ιδιοκτήτη ξενοδοχείου
Ο 69χρονος ιδιοκτήτης γνωστού ξενοδοχείου στη Σαντορίνη βρέθηκε απανθρακωμένος μέσα στο ξενοδοχείου του
Ερωτηματικά προκαλεί στην αστυνομία ο θάνατος 69χρονου, ιδιοκτήτη γνωστού ξενοδοχείου, στη Σαντορίνη ο οποίος βρέθηκε απανθρακωμένος χθες (27/11) μέσα στο ξενοδοχείου του.
Η φωτιά που ξέσπασε στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου ήταν περιορισμένης έκτασης ωστόσο ο άτυχος άνδρας δεν κατάφερε να βγει από το ξενοδοχείο.
Κι ενώ όλα έδειχναν στην αρχή ότι ο 69χρονος έχασε τη ζωή του από τη φωτιά, η έρευνα στο χώρο έκρυβε ανατροπές.
Δίπλα από τον ξενοδόχο εντοπίστηκαν κηλίδες αίματος ενώ οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι ο 69χρονος θα μπορούσε να είχε βγεί από το στενό χώρο που εκδηλώθηκε η φωτιά καθώς ήταν μικρής έκτασης.
Αυτό σε συνδυασμό με το αίμα που βρέθηκε στο σημείο έχει κάνει τους αστυνομικούς να ερευνούν σοβαρά την εκδοχή της εγκληματικής ενέργειας. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, στο χώρο υπήρχε χρηματοκιβώτιο, το οποίο ήταν άθικτο, ενώ δεν βρέθηκαν ούτε ίχνη παραβίασης του ξενοδοχείου ούτε σημάδια αναστάτωσης του χώρου.
Στη Σαντορίνη θα φτάσει σήμερα (28/11) κλιμάκιο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών της Αστυνομίας από την Αθήνα που θα ερευνήσει ενδελεχώς το ξενοδοχείο για dna και δακτυλικά αποτυπώματα.
Καθοριστικής σημασίας θα είναι η νεκροψία-νεκροτομή, που θα δείξει εάν ο 69χρονος φέρει τραυματισμούς από κάποιο αιχμηρό αντικείμενο. Σημειώνεται ότι ο ξενοδόχος ζούσε μόνος του. Δεν είχε σύζυγο ή παιδιά, ενώ δεν είχε απασχολήσει ποτέ τις Αρχές. Την έρευνα έχει αναλάβει το τοπικό Τμήμα της Σαντορίνης, το οποίο  συνεργάζεται με τις εξειδικευμένες αστυνομικές υπηρεσίες της Αθήνας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης