Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Παρέμβαση της Εισαγγελίας Αθηνών για το πάρτι γενεθλίων του προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου

Παρέμβαση της Εισαγγελίας Αθηνών για το πάρτι γενεθλίων του προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου
Η Εισαγγελία έδωσε παραγγελία για τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας για το πάρτι του Δημήτρη Βερβεσού εν μέσω lockdown
Την παρέμβαση της προϊσταμένης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας προκάλεσε το πάρτι γενεθλίων του προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου εν μέσω καραντίνας.
Η Εισαγγελία Πρωτοδικών έδωσε παραγγελία για τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας για τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας σχετικά με τον κ. Δημήτρη Βερβεσού εν μέσω lockdown.
Θα διερευνηθεί το εάν έχει παραβιαστεί το άρθρο 285 του Ποινικού Κώδικα, δηλαδή εάν παραβιάστηκαν τα μέτρα για την πρόληψη μετάδοσης του κορωνοϊού.
Όπως φαίνεται από φωτογραφίες που ανέβηκαν σε λογαριασμό στο Instagram από παρόντα στο πάρτι (ο οποίος στη συνέχεια τις διέγραψε αναλογιζόμενος προφανώς τον σάλο που θα επακολουθούσε) στο γραφείο του προέδρου του ΔΣΑ συγκεντρώθηκαν περί τα δέκα άτομα. Μάλιστα άνοιξαν και σαμπάνιες για να γιορτάσουν το γεγονός.
«Γιορτάζουμε τον γιγάντα μας», ήταν μερικές από τις ενθουσιώδεις αναρτήσεις φίλων του.
Στις φωτογραφίες, ο πρόεδρος του ΔΣΑ είναι ο μόνος που φορούσε μάσκα  ενώ σε δήλωσή του, μετά τον σάλο που προκλήθηκε με τις φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο από συνεργάτες του, υποστηρίζει ότι δεν έγινε κανένα πάρτι.
«Ήταν οι συγγενείς μου και τα παιδιά του γραφείου μου που ήρθαν να μου πουν χρόνια πολλά στο Σύλλογο» αναφέρει προσθέτοντας ότι είχε τρία μηχανήματα τα οποία κάνουν αποστείρωση του αέρα!

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης