Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Η συνταγή του λάθους - Μετά το Lockdown 2 που θα παραταθεί έως 6/12... έρχεται και το Lockdown 3 από Μάρτιο 2021 – Με μάσκα για 5 ή 6 μήνες έως Απρίλιο 2021

Η συνταγή του λάθους - Μετά το Lockdown 2 που θα παραταθεί έως 6/12... έρχεται και το Lockdown 3 από Μάρτιο 2021 – Με μάσκα για 5 ή 6 μήνες έως Απρίλιο 2021
Το lockdown 2 θα παραταθεί έως τις 6 Δεκεμβρίου αντί 30 Νοεμβρίου 2020
Η συνταγή του λάθους, η συνταγή της αποτυχίας συνεχίζεται.
Τα lockdowns, οι μάσκες είναι η παγίδα, ο εκφοβισμός, των τρομαγμένων και χειραγωγούμενων ανθρώπων, υπομένουν απαράδεκτα μέτρα για τον κορωνοιό.
Έχοντας νοσήσει συνολικά το 0,35% του πληθυσμού, αποβιώσει το 0,065% του πληθυσμού, οι νεκροί από δήθεν κορωνοιό αντιστοιχούν στο 0,83% των συνολικών νεκρών στην Ελλάδα από πάσης φύσεως λόγους και ασθένειες… η κοινωνία άβουλη και τρομαγμένη παρακολουθεί να συντελείται η καταστροφή στην κοινωνία και στην οικονομία.
Από κοινή γρίπη πεθαίνουν περισσότεροι άνθρωποι από ότι με κορωνοιό με την διαφορά ότι ο κορωνοιός έχει καλύτερο marketing, καλύτερη προβολή και συνδέουν τους νεκρούς με τον κορωνοιό.
Π.χ. εάν ένας άνθρωπος με καρκίνο και έχοντας καταρρεύσει το ανοσοποιητικό του σύστημα συνήθως πέθαινε από κάποιο μικρόβιο ή ιό π.χ. H1NI ή και από ιό της γρίπης.
Όμως στο παρελθόν δεν καταγράφετο ότι ο ασθενής πέθανε από ιό αλλά από καρκίνο.
Σήμερα ένας άνθρωπος που είναι καρκινοπαθής και φέρει κορωνοιό θα δηλωθεί ότι πέθανε από κορωνοιό.
Η τρομολαγνεία που οδηγεί σε τρομοανοησία περί του κορωνοιού έχει αποδιοργανώσει την ελληνική κοινωνία, φοβίσει τον κόσμο, οδηγώντας τον να πιστεύει ότι δεν κινδυνεύει από οτιδήποτε άλλο πέραν από τον κορωνοιό.
Αγνοείται η καθολική πλειοψηφία η οποία σε ποσοστό 99,65% του πληθυσμού είναι υγιής από τον κορωνοιό αλλά κινδυνεύει να υποστεί ανεπανόρθωτη βλάβη από τα μέτρα, είτε λόγω ψυχολογίας και stress, είτε λόγω της καταστροφής της οικονομίας.
Η κυβέρνηση και ο Μητσοτάκης έχουν αναγνωρίσει τις καταστροφικές συνέπειες στην οικονομία, διακήρυσσαν ότι δεν θα επιβληθεί άλλη φορά καραντίνα ή lockdown και δεν πέρασαν λίγες ημέρες και επιβλήθηκε καραντίνα από τις 7 έως τις 30 Νοεμβρίου 2020.

Το lockdown 2 θα παραταθεί έως τις 6 Δεκεμβρίου αντί 30 Νοεμβρίου 2020

Το νέο lockdown θα επιφέρει μεγάλο πλήγμα αλλά η σαθρή ελληνική οικονομία συνεχίζει να πορεύεται έχοντας άγνοια κινδύνου.
Ορισμένοι υπολογίζουν ότι η λήξη της δεύτερης καραντίνας θα φθάσει έως τις 6 ή 13 Δεκεμβρίου 2020 αντί τις 30 Νοεμβρίου ώστε να διασφαλιστεί ότι τα κρούσματα και οι δήθεν νεκροί θα μειωθούν.
Υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ότι σκόπιμα φούσκωσαν τα κρούσματα του κορωνοιού για να μπορέσουν να δικαιολογήσουν το νέο καταστροφικό lockdown.
H επιχειρηματολογία για νεκρούς από κορωνοιό φθάνει στα όρια της ανοησίας όταν οι επιδημιολόγοι αναφέρουν… ότι το 90% των ασθενών έχει σοβαρό υποκείμενο νόσημα δηλαδή καρκίνο, νεφρική ανεπάρκεια, καρδιακή ανεπάρκεια δηλαδή σοβαρές ασθένειες που και με ένα κοινό ιό της γρίπης… μπορεί να επέλθει θάνατος.

Έρχεται και το Lockdown 3 από Μάρτιο 2020

 Η κυβέρνηση πέραν του ότι ακολουθεί καταστροφική πολιτική τόσο στην διαχείριση της καραντίνας όσο και στην οικονομία… συνεχίζει την συνταγή του λάθους.
Κατά την πρώτη καταστροφική καραντίνα, η κυβέρνηση άρον – άρον άνοιξε τα σύνορα για να έρθουν οι τουρίστες…
Οι ελάχιστοι τουρίστες ήρθαν και έφεραν νέα κρούσματα αποδεκατίζοντας το ανέτοιμο υγειονομικό και νοσοκομειακό σύστημα της χώρας.
Τόνισαν ότι η καραντίνα 1 επιβάλλεται για να προετοιμαστεί το εθνικό σύστημα Υγείας που είναι ανέτοιμο.
Τώρα το ίδιο λάθος επαναλαμβάνεται καθώς θέλουν να κερδίσουν τις 2-3 εβδομάδες της εορταστικής περιόδου δίδοντας και τα 800 ευρώ λίγο πριν την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων.
Αναφέρεται ότι τα Χριστούγεννα τα μέτρα θα είναι ιδιαίτερα αυστηρά αλλά η ουσία παραμένει ο φαύλος κύκλος συνεχίζεται.
Θα περάσουν λίγες εβδομάδες και κάποια στιγμή μέσα στον Φεβρουάριο ή Μάρτιο θα επιβληθεί και lockdown 3 που αυτό θα βάλει και την ταφόπλακα για τον τουρισμό του 2021.
Ο φαύλος κύκλος των lockdown θα συνεχιστεί, ο φαύλος κύκλος της καταστροφής θα συνεχιστεί αλλά η κοινωνία – ευτυχώς μεγάλο μέρος – αρχίζει να αντιλαμβάνεται τα… παραμύθια.

Μάσκα έως τον Μάρτιο ή Απρίλιο ή και αργότερα του 2021

Η μάσκα ήρθε για να μείνει μήνες.
Αυτό το αστείο μέτρο, όπου σε εξωτερικούς χώρους είναι γελοίο μέτρο, θα συνεχιστεί για μήνες και όπως ανέφερε ο Κικίλιας ο υπουργός Υγείας έως την Άνοιξη θα διατηρηθεί το μέτρο της μάσκας.
Η μάσκα συνολικά κινδυνεύει να προκαλέσει σοβαρές λοιμώξεις σε όποιον την φοράει και ειδικά στον τρόπο με τον οποίο την φορούν οι περισσότεροι πολίτες.
Χρήση σε εσωτερικούς χώρους έχει κάποια αξία λελογισμένα αλλά σε εξωτερικούς χώρους είναι ένα μέτρο που προκαλεί μόνο χλεύη.  

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης