Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Όπου φύγει - φύγει οι Αθηναίοι - Πάνω από 73.000 οχήματα πέρασαν τα διόδια πριν την καραντίνα

Όπου φύγει - φύγει οι Αθηναίοι - Πάνω από 73.000 οχήματα πέρασαν τα διόδια πριν την καραντίνα
Από νωρίς το πρωί όσοι προσπάθησαν να περάσουν από τα διόδια χωρίς τα απαραίτητα δικαιολογητικά η Τροχαία τους γυρίζει πίσω
Η νέα καραντίνα τρόμαξε τους Αθηναίους οι οποίοι απέδρασαν μαζικά από την πόλη πριν από την έναρξη της δεύτερης καραντίνας. Έτσι, πάνω από 73.000 οχήματα πέρασαν από τα διόδια το τελευταίο 24ωρο πριν από την έναρξη της καραντίνας που τέθηκε σε ισχύ σήμερα Σάββατο (7/11).
Σε 73.637 ανήλθαν τα οχήματα που πέρασαν από τα διόδια των εθνικών οδών Αθηνών - Κορίνθου και Αθηνών – Λαμίας και συγκεκριμένα από τα διόδια της Αθηνών - Κορίνθου πέρασαν 39.077 οχήματα και από της Αθηνών - Λαμίας 34.560.
«Από νωρίς το πρωί υπάρχουν ορισμένοι οδηγοί που προσπαθούν να περάσουν από τα διόδια χωρίς, όμως, να διαθέτουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά. Η Τροχαία, φυσικά, τους γυρίζει πίσω. Πρέπει να ενστερνιστούν όλοι ότι οι έλεγχοι για την τήρηση των μέτρων είναι και θα συνεχίσουν να είναι αυστηροί», αναφέρουν πηγές της ΕΛΑΣ.
Παράλληλα, χιλιάδες αστυνομικοί είναι στους δρόμους και πραγματοποιούν σαρωτικούς ελέγχους στο πλαίσιο εφαρμογής των νέων μέτρων.

www.bankinknews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης