Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Κορωνοϊός: Αντιδράσεις από ενώσεις δικαστών, εισαγγελέων για την νέα ΚΥΑ

Κορωνοϊός: Αντιδράσεις από ενώσεις δικαστών, εισαγγελέων για την νέα ΚΥΑ
Με αριθμητικούς περιορισμούς θα λειτουργούν τα ποινικά ακροατήρια όλων των περιοχών που βρίσκονται σε κατάσταση υψηλού κινδύνου, παρά τις επιφυλάξεις που εκφράζονται από την Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων
Αντιρρήσεις σχετικά με τον τρόπο που θα λειτουργούν τα δικαστήρια, εκφράζουν ενώσεις δικαστών και εισαγγελέων.
Με αριθμητικούς περιορισμούς θα λειτουργούν τα ποινικά ακροατήρια όλων των περιοχών που βρίσκονται σε κατάσταση υψηλού κινδύνου, παρά τις επιφυλάξεις που εκφράζονται από την Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων.
Με κοινή του ανακοίνωση οι Ενώσεις Δικαστών και Εισαγγελέων, Διοικητικών, Δικαστών και Εισαγγελέων Ελλάδος, αναφέρουν την πρόθεσή τους να εξαντλήσουν όλα τα μέτρα ώστε να επικρατήσει η λογική πριν να είναι αργά.
Σημειώνουν, ακόμη, πως την περίοδο Απριλίου και Μαΐου, όταν τα κρούσματα ήταν υποπολλαπλάσια, αλλά είχε ανασταλεί η λειτουργία των δικαστηρίων.
Θεωρούν ότι με την επιλογή αυτή τίθενται σε κίνδυνο όλοι οι λειτουργοί της δικαιοσύνης και οι διάδικοι και οι πολίτες και προειδοποιούν ότι δεν θα μείνουν αδρανείς μπροστά σε μία τέτοια διαχείριση των ανθρωπίνων πόρων της δικαιοσύνης. Καλούν την κυβέρνηση να επανεκτιμήσει τις αποφάσεις της.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης