Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Γώγος: Υπάρχει σύσταση για μάσκα παντού – Συναγερμός και για την Αχαΐα

tags :
Γώγος: Υπάρχει σύσταση για μάσκα παντού – Συναγερμός και για την Αχαΐα
Η κατάσταση έχει ξεφύγει υποστήριξε ο κ.Γώγος
Ανήσυχος για την εξέλιξη της επιδημίας του κορωνοϊού όχι μόνο στην Αττική αλλά και στην Αχαΐα εμφανίστηκε ο καθηγητής λοιμωξιολογίας, Χ. Γώγος, ο οποίος υποστήριξε ότι η κατάσταση έχει ξεφύγει.
«Τα κρούσματα είναι αρκετά και όχι μόνο στο γενικό πληθυσμό αλλά και σε ιατρικό προσωπικό» είπε μιλώντας στο ΣΚΑΪ ο κ.Γώγος, ο οποίος επέκρινε τις εικόνες συνωστισμού σε χώρους διασκέδασης, λέγοντας ότι αποτελούν μια κλασική εστία υπερμετάδοσης, καθώς ο ένας είναι πάνω στον άλλο και χωρίς μάσκες.
«Είναι «δώρον άδωρον» να ληφθούν πρόσθετα μέτρα, όταν δεν εφαρμόζονται αυτά που ισχύουν» σημείωσε ο κ.Γώγος, τονίζοντας σχετικά με τις εικόνες ατόμων που διασκεδάζουν χωρίς μέτρα, πως αυτό ήδη απαγορεύεται.
Ειδικά για την καθολική χρήση μάσκας, τόνισε ότι είναι κάτι που πρακτικά ήδη ισχύει, καθώς η οδηγία είναι μάσκα σε εσωτερικούς χώρους καθώς και σε εξωτερικούς όταν υπάρχει συνωστισμός.
«Το θέμα είναι αν εφαρμόζεται» υπογράμμισε ο κ.Γώγος, ο οποίος απηύθυνε εκ νέου σύσταση προς όλους να φοράνε τη μάσκα παντού όπου μπορούν ακόμη και αν είναι ασυμπτωματικοί.
Κληθείς να σχολιάσει τα περί διαφωνιών στο εσωτερικό της επιτροπής, τόνισε ότι οι απόψεις που εκφράζονται είναι πολυσυλλεκτικές, ότι όλα γίνονται με δημοκρατικό τρόπο και ότι στο 95% των περιπτώσεων οι αποφάσεις που λαμβάνονται είναι ομόφωνες.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης