Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Κορωνοϊός - Χανιά: Αναστέλλεται από 5/10 η εξυπηρέτηση του κοινού από τις υπηρεσίες του Δημοτικού Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής

Κορωνοϊός - Χανιά: Αναστέλλεται από 5/10 η εξυπηρέτηση του κοινού από τις υπηρεσίες του Δημοτικού Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής
Oι εργαζόμενοι του ΔΟΚΟΙΠΠ θα υποβληθούν σε διαγνωστικούς ελέγχους
Αναστέλλεται από τη Δευτέρα 5 Οκτωβρίου η εξυπηρέτηση του κοινού για υπηρεσίες του Δημοτικού Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής και Παιδείας (ΔΟΚΟΙΠΠ), καθώς όπως ανακοίνωσε ο δήμος Χανίων, υπάλληλος του Οργανισμού βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.
Το επιβεβαιωμένο κρούσμα, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση του δήμου, «ακολουθώντας όλες τις οδηγίες του Ε.Ο.Δ.Υ., παραμένει σε κατ' οίκον περιορισμό, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία της ιχνηλάτησης των επαφών του.
Για το λόγο αυτό, όλοι οι εργαζόμενοι του ΔΟΚΟΙΠΠ θα υποβληθούν σε διαγνωστικούς ελέγχους από την Κινητή Μονάδα Υγείας του Ε.Ο.Δ.Υ.».
Μάλιστα, «ακολουθώντας όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα για τη διαχείριση των κρουσμάτων COVID-19, θα πραγματοποιηθεί απολύμανση τόσο του χώρου που στεγάζονται οι Υπηρεσίες του ΔΟΚΟΙΠΠ, όσο και των υπόλοιπων χώρων του κτιρίου του Δημαρχείου».
Πάντως, η αναστολή των υπηρεσιών εξυπηρέτησης του κοινού, όπως ανακοινώθηκε, γίνεται εν αναμονή των αποτελεσμάτων των διαγνωστικών ελέγχων στους εργαζομένους του ΔΟΚΟΙΠΠ.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης