Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Η Αθήνα θα φιλοξενήσει το Final-8 του Basketball Champions League

Η Αθήνα θα φιλοξενήσει το Final-8 του Basketball Champions League
Στην Αθήνα το Final-8 του Basketball Champions League
Στο ΟΑΚΑ θα πραγματοποιηθεί το Final-8 του Basketball Champions League, από τις 30 Σεπτεμβρίου έως τις 4 Οκτωβρίου 2020.
Στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που έγινε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, ο Πατρίκ Κομνηνός μίλησε σχετικά, ενώ το «παρών» έδωσαν και εκπρόσωποι της ΚΑΕ ΑΕΚ, με τον ιδιοκτήτη της Ένωσης Μάκη Αγγελόπουλο να είναι εκεί, αλλά και της κυβέρνησης, όπως ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης και ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης.
Ο εκτελεστικός διευθυντής του BCL Πατρίκ Κομνηνός δήλωσε σχετικά:
«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που η Αθήνα θα φιλοξενήσει το Basketball Champions League Final Eight.
Είμαστε ευγνώμονες για την προσήλωση των ελληνικών αρχών στο να μας βοηθήσουν να οργανώσουμε μια διοργάνωση με τον καλύτερο και ασφαλέστερο πιθανό τρόπο, για όλους τους συμμετέχοντες, ειδικά για τους παίκτες των ομάδων που έχουν προκριθεί.
Παράλληλα έχουμε γίνει μάρτυρες του ενθουσιασμού της οικοδέσποινας ομάδας, για τη διοργάνωση του ιστορικού αυτού event».
«Παρά τη δύσκολη κατάσταση, όπως αυτή έχει διαμορφωθεί από την πανδημία του κορωνοϊού, είμαστε ενθουσιασμένοι που θα έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε αυτό το Final Eight, με τη συμμετοχή οκτώ ομάδων που έχουν κερδίσει αυτή τη θέση μέσα από μια σκληρή σεζόν, σε ένα περιβάλλον που έχει αποδεδειγμένη εμπειρία στη διοργάνωση υψηλού επιπέδου αγώνων μπάσκετ.
Αυτό εγγυάται μια μοναδική εβδομάδα μπάσκετ για τους οπαδούς σε όλη την Ευρώπη», πρόσθεσε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης