Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Θετικό κρούσμα στην ομάδα της Ξάνθης – Αναβολή του αγώνα μεταξύ Α.Ο. Ξάνθης και Απόλλωνα Σμύρνης

Θετικό κρούσμα στην ομάδα της Ξάνθης – Αναβολή του αγώνα μεταξύ Α.Ο. Ξάνθης και Απόλλωνα Σμύρνης
H EΠΟ ανακοίνωσε την αναβολή του αγώνα μπαράζ μεταξύ Ξάνθης-Απόλλων Σμύρνης για την ερχόμενη Τετάρτη 26/8
Tην ύπαρξη θετικού κρούσματος κορωνοϊού στην ομάδα επιβεβαίωσε η  ΠΑΕ Ξάνθης, σημειώνοντας ότι όλα τα μέλη της θα μπουν σε 48ωρη καραντίνα.
Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, «ο ΑΟ ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης ανακοινώνει ότι βρέθηκε θετικό κρούσμα κορωνοϊού μετά τα τεστ στα οποία υποβλήθηκε το ποδοσφαιρικό τμήμα.
Ήδη τα μέλη της ομάδας που απαρτίζουν την αποστολή τέθηκαν σε 48ωρη καραντίνα και θα υποβάλλονται σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ που βρίσκεται στην Ξάνθη, ακολουθώντας τη διαδικασία σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο».
Στο μεταξύ, η EΠΟ ανακοίνωσε την αναβολή του αγώνα μπαράζ μεταξύ Ξάνθης-Απόλλων Σμύρνης για την ερχόμενη Τετάρτη 26/8, λόγω κρούσματος κορωνοϊού.
Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση της ΕΠΟ «με απόφαση της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, ο πρώτος αγώνας μπαράζ μεταξύ Α.Ο. Ξάνθης και Απόλλωνα Σμύρνης για την άνοδο/παραμονή στη Super League 1 αναβάλλεται για την προσεχή Τετάρτη 26 Αυγούστου και ώρα 20.00, καθώς-όπως έγινε γνωστό από τον Α.Ο. Ξάνθης- βρέθηκε θετικό στον κορωνοϊό δείγμα μέλους της αποστολής της ομάδας.».
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης