Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Τραγωδία στο Λουτράκι με 4 νεκρούς - Καταπλακώθηκαν σε σπήλαιο όπου αναζητούσαν χρυσές λίρες

Τραγωδία στο Λουτράκι με 4 νεκρούς - Καταπλακώθηκαν σε σπήλαιο όπου αναζητούσαν χρυσές λίρες
Οι άνδρες ηλικίας 72, 49, 37 και 35 ετών βρήκαν τραγικό θάνατο την ώρα που προσπαθούσαν να πυροδοτήσουν εκρηκτικό μηχανισμό
Τραγωδία στο Λουτράκι με 4 νεκρούς τα ξημερώματα του Σαββάτου, καθώς οι άτυχοι άνθρωποι εντοπίστηκαν μέσα σε σπήλαιο στην περιοχή Καρμπουνάρι από την ΕΜΑΚ.
Το σημείο μάλιστα ήταν δυσπρόσιτο που δυσκόλεψε ιδιαίτερα και την επιχείρηση των Αρχών για την ανάσυρση των τεσσάρων σορών.
Η επιχείρηση, στην οποία συμμετείχαν 21 πυροσβέστες με πέντε οχήματα, στήθηκε σε σπήλαιο στην περιοχή Καρμπουνάρι, όπου και εντοπίστηκαν νεκροί οι τέσσερις άνδρες σε βάθος πέντε μέτρων και εν συνεχεία μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Κορίνθου. Οι άνδρες ήταν 72, 49, 37 και 35 ετών.
Η τοπική ιστοσελίδα Loutraki 365 υποστηρίζει πως οι άνδρες έψαχναν για λίρες και βρήκαν τραγικό θάνατο την ώρα που προσπαθούσαν να πυροδοτήσουν κάποιο εκρηκτικό μηχανισμό.
Στο σημείο εντοπίστηκε, κατά πληροφορίες, και μια γεννήτρια. Μάλιστα, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του ίδιου μέσου, κάποιοι εξ αυτών φέρεται να βρέθηκαν νεκροί ενώ ακόμα κρατούσαν τα καλώδια στα χέρια τους.
Με βάση αυτό το σενάριο, άμεσα απαγορεύθηκε η κυκλοφορία προς το σημείο υπό τον φόβο κάποιας νέας έκρηξης, ενώ περίπου στις 5:00 τα ξημερώματα, ξεκίνησε η επιχείρηση για την ανάσυρση των πτωμάτων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης