Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Με γάντια θα ψωνίζουμε από αύριο στις λαϊκές αγορές της Αττικής για προστασία από τον κορωνοϊό

tags :
Με γάντια θα ψωνίζουμε από αύριο στις λαϊκές αγορές της Αττικής για προστασία από τον κορωνοϊό
Δίνουμε αγώνα στις δύσκολες συνθήκες που μας έχει δημιουργήσει η εξάπλωση του κορωνοϊού
Με γάντια θα ψωνίζουν από αυτήν την εβδομάδα οι καταναλωτές σε όλες τις λαϊκές αγορές της Αττικής ως ένα ακόμη μέτρο προστασίας τους από τον κορωνοϊό.
​Αυτό αποφασίστηκε, μεταξύ άλλων, στο σημερινό (15/03/2020) έκτακτο διοικητικό συμβούλιο της Παναττικής Ομοσπονδίας Σωματείων Επαγγελματιών Πωλητών Λαϊκών Αγορών (ΠΟΣΠΛΑ) που συνεδρίασε ώστε να ενισχύσει τα μέτρα για την προστασία των καταναλωτών που επισκέπτονται τις λαϊκές αγορές.
​"Δίνουμε αγώνα στις δύσκολες συνθήκες που μας έχει δημιουργήσει η εξάπλωση του κορωνοϊού με αποκλειστικό σκοπό την προστασία της υγείας των καταναλωτών και την εξασφάλιση απόλυτης επάρκειας στο σύνολο των προϊόντων στις λαϊκές αγορές" τόνισε ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Δημήτρης Μουλιάτος που είναι σε συνεχή ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας τόσο με τα Υπουργεία  Ανάπτυξης και Προστασίας του πολίτη όσο και με την Περιφέρεια Αττικής.
​Οι λαϊκές αγορές θα λειτουργήσουν κανονικά την ερχόμενη εβδομάδα με υπερεπάρκεια προϊόντων, αλλά και με ειδικές οδηγίες προς το προσωπικό των εταιριών security που τις επιτηρεί, ώστε να αποφεύγεται ο συνωστισμός των καταναλωτών.
​Οι επαγγελματίες πωλητές έχουν προμηθευτεί όλα τα απαραίτητα αντισηπτικά για την απολύμανση των πάγκων και των ζυγαριών, χρησιμοποιούν οι ίδιοι γάντια, ενώ από αύριο (16/3) θα αρχίσουν να τα διαθέτουν τα γάντια και στους καταναλωτές.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης