Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Κουκάκι: Ανακάταληψη των κτηρίων σε Ματρόζου και Παναιτωλίου από αντιεξουσιαστές

Κουκάκι: Ανακάταληψη των κτηρίων σε Ματρόζου και Παναιτωλίου από αντιεξουσιαστές
Πρόκειται για κτήρια που είχαν εκκενωθεί μετά από αστυνομική επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. στην περιοχή λίγο πριν από τα Χριστούγεννα
Στην ανακατάληψη των κτηρίων επί της οδού Ματρόζου 45 και Παναιτωλίου 21 στο Κουκάκι προχώρησαν άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου.
Πρόκειται για κτήρια που είχαν εκκενωθεί μετά από αστυνομική επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. στην περιοχή λίγο πριν από τα Χριστούγεννα.
Ομάδα ατόμων του αντιεξουσιαστικού χώρου, σύμφωνα με πληροφορίες, βρίσκονται στις ταράτσες των κτηρίων και επιχειρούν να σπάσουν τους τσιμεντόλιθους που είχε τοποθετήσει στις εισόδους η αστυνομία.
 Η ομάδα που πραγματοποίησε τις ανακαταλήψεις ανήρτησε κείμενο σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, όπου μεταξύ άλλων αναφέρει πως «η ανακατάληψη της Ματρόζου 45 και της Παναιτωλίου 21 είναι μια πράξη ενάντια στο φόβο που μας επιβάλει η κρατική καταστολή».
Οι αντιεξουσιαστές, όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, στην οδό Ματρόζου ανέβηκαν στον πρώτο όροφο του κτιρίου όπου έσπασαν ένα παράθυρο και προχώρησαν στην ανακατάληψη, ενώ στην οδό Παναιτωλίου ίσως ανέβηκαν με σκάλα.
Στα σημεία έχουν μεταβεί ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που έχουν αποκλείσει τα κτίρια,  ενώ προχώρησαν και σε προσαγωγές αλληλέγγυων που είχαν συγκεντρωθεί στα σημεία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης