Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Συνάντηση Πατούλη με τον Δήμαρχο Χαϊδαρίου - Στο επίκεντρο η δυνατότητα υλοποίησης αναπτυξιακών έργων

Συνάντηση Πατούλη με τον Δήμαρχο Χαϊδαρίου - Στο επίκεντρο η δυνατότητα υλοποίησης αναπτυξιακών έργων
«Είμαστε στο πλευρό όλων των δημάρχων της Αττικής για την εξασφάλιση αναπτυξιακών έργων και υποδομών προς όφελος των πολιτών», ανέφερε ο Γ. Πατούλης
Η δυνατότητα υλοποίησης αναπτυξιακών έργων στην περιοχή Χαϊδαρίου  βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης του Περιφερειάρχη Αττικής, Γ. Πατούλη, με τον Δήμαρχο, Βαγγέλη Ντηνιακό.
Στο πλαίσιο της συνάντησης ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου  ζήτησε τη συνδρομή της Περιφέρειας προκειμένου να υλοποιηθούν μια σειρά από έργα και αναπτυξιακές δράσεις στην περιοχή, ενώ αναφέρθηκε και σε συγκεκριμένα έργα τα οποία υλοποιούνται με τη τεχνική και οικονομική συνδρομή της Περιφέρειας Αττικής. Επιπλέον έγινε ειδική αναφορά σε θέματα που αφορούν στην οικονομική βιωσιμότητα του δήμου, σε τεχνικά και αποχετευτικά έργα, καθώς και σε έργα ασφαλτόστρωσης, ενώ συζητήθηκε το θέμα του Τοπικού Χωρικού Σχεδίου για την περιοχή.
Κατά τη συζήτηση ο κ. Πατούλης επισήμανε πως στις προτεραιότητες της νέας Διοίκησης είναι πρωτοβουλίες και δράσεις που στόχο έχουν την βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών και πρόσθεσε πως θα συμβάλλει, με κάθε τρόπο προς αυτή την κατεύθυνση.
«Ως Περιφέρεια Αττικής θα στηρίξουμε όλους τους Δήμους με στόχο την υλοποίηση αναπτυξιακών  έργων  προς όφελος των πολιτών.
Για εμάς η βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα», τόνισε.
Αναφερόμενος στα ζητήματα της οικονομικής βιωσιμότητας του δήμου ο κ. Πατούλης υπογράμμισε ότι η Περιφέρεια Αττικής θα είναι συμπαραστάτης του δήμου και μάλιστα αν χρειαστεί θα συμβάλει ουσιαστικά για να εξευρεθούν λύσεις σε συνεργασία με το Υπουργείο Εσωτερικών και όλους τους εμπλεκόμενους φορείς.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης