Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Καιρός: Σε τρεις φάσεις η νέα κακοκαιρία «Γηρυόνης» από την Κυριακή 24/11- Ποιες περιοχές θα πλήξει μέχρι την Τρίτη 26/11

Καιρός: Σε τρεις φάσεις η νέα κακοκαιρία «Γηρυόνης» από την Κυριακή 24/11- Ποιες περιοχές θα πλήξει μέχρι την Τρίτη 26/11
Ποιες περιοχές θα χτυπήσει η νέα κακοκαιρία
Σε τρεις φάσεις θα εξελιχθεί η νέα έντονη κακοκαιρία «Γηρυόνης», που αναμένεται να επηρεάσει τη χώρα μας με ισχυρές βροχές, καταιγίδες, αλλά και θυελλώδεις νοτιάδες από αύριο, Κυριακή 24/11, μέχρι και την Τρίτη 26/11.
Σύμφωνα με τη μετεωρολογική υπηρεσία meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, το τριήμερο αυτό θα πέσουν σημαντικές ποσότητες βροχής ικανές να δημιουργήσουν προβλήματα.
Η κακοκαιρία «Γηρυόνης», θα εξελιχθεί σε τρεις φάσεις, με πρώτη την πρώτη Κυριακή 24/11 να περιλαμβάνει βροχές και σποραδικές καταιγίδες που θα εκδηλώνονται κατά τόπους στα ηπειρωτικά, ενώ εξαιρούνται η Ανατολική Μακεδονία και η Θράκη.
Ένταση των φαινομένων, που ενδεχομένως θα επηρεάσουν τις Σποράδες και τη Δυτική Κρήτη, αναμένεται από το απόγευμα της Κυριακής.
Στη δεύτερη φάση που θα εξελιχθεί από αργά το βράδυ της Κυριακής  24/11 έως και τις απογευματινές ώρες της Δευτέρας 25/11, ένα μέτωπο ισχυρών καταιγίδων θα πλήξει το σύνολο της χώρας, με κατεύθυνση από τα δυτικά προς τα ανατολικά, συμπεριλαμβανομένης και της Αττικής.
Τέλος, ένα τρίτο κύμα τοπικά ισχυρών βροχών και καταιγίδων θα επηρεάσει από τις βραδινές ώρες της Δευτέρας 25/11 έως και τις απογευματινές ώρες της Τρίτης 26/11,  κυρίως τα νότια και ανατολικά ηπειρωτικά και θαλάσσια τμήματα της χώρας.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης