Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Εντοπίστηκε σε περιοχή της Αττικής κατάστημα όπου διεξάγονταν παράνομα τυχερά παίγνια – Δέκα συλλήψεις

Εντοπίστηκε σε περιοχή της Αττικής κατάστημα όπου διεξάγονταν παράνομα τυχερά παίγνια – Δέκα συλλήψεις
Συνελήφθησαν μία υπάλληλος του καταστήματος και 9 πελάτες – παίκτες
Κατάστημα όπου διεξάγονταν παράνομα τυχερά παίγνια εντοπίστηκε σε περιοχή της Αττικής από τη Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας, ενώ έγιναν 10 συλλήψεις.
Το κατάστημα εντοπίστηκε την Πέμπτη 1 Αυγούστου 2019 και από τον έλεγχο που πραγματοποιήθηκε διαπιστώθηκε ότι στο χώρο διεξάγονταν παράνομα παίγνια, στα οποία συμμετείχαν οι πελάτες-παίκτες και τα διοργάνωνε, σε συνεργασία και για λογαριασμό του ιδιοκτήτη, η προσωρινά υπεύθυνη του καταστήματος.
Για τη συγκεκριμένη υπόθεση συνελήφθησαν η προσωρινά υπεύθυνη, μία υπάλληλος του καταστήματος και 9 πελάτες – παίκτες, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία -κατά περίπτωση- για παραβάσεις των νόμων για τα παίγνια και τα προσωπικά δεδομένα, στην οποία περιλαμβάνεται και ο ιδιοκτήτης του καταστήματος.
Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.
Πάντως,από την έρευνα που πραγματοποιήθηκε συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:47 κεντρικές μονάδες ηλεκτρονικού υπολογιστή εκ των οποίων οι δύο ήταν μονάδες ελέγχου και διαχείρισης (server), 49 οθόνες, 42 πληκτρολόγια και 35 ποντίκια, ψηφιακό καταγραφικό, 4 κάμερες κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης,
μηχάνημα τυχερού παιγνίου, καθώς και 1.649 ευρώ.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης