Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Ποινή φυλάκισης 18 μηνών με αναστολή στη Δήμητρα Λιάνη, για χρέη στο Δημόσιο

Ποινή φυλάκισης 18 μηνών με αναστολή στη Δήμητρα Λιάνη, για χρέη στο Δημόσιο
Ποινή φυλάκισης στη Δήμητρα Λιάνη για χρέη στο Δημόσιο
Αντιμέτωπη με το αδίκημα της κατ' εξακολούθηση μη καταβολής χρεών στο Δημόσιο, βρέθηκε ενώπιον του δικαστηρίου η Δήμητρα Λιάνη, η οποία φέρεται να καταδικάστηκε από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας σε 18 μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή.
Όπως αναφέρει το «Secret» των Παραπολιτικών, η κ. Λιάνη δεν έδωσε το «παρών» στη δικαστική αίθουσα και εκπροσωπήθηκε από τον δικηγόρο της του οποίου το αίτημα για αναβολή δεν έγινε δεκτό.
Τόσο η εισαγγελέας όσο και οι τρεις πρωτοδίκες το απέρριψαν επισημαίνοντας ότι ήδη η δίκη είχε αναβληθεί δύο φορές στο παρελθόν.
Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, τα χρέη της ∆ήµητρας Λιάνη ξεπερνούν τις δεκάδες χιλιάδες ευρώ, χωρίς όμως να έχει γίνει γνωστό το ακριβές ποσό.
Ο δικηγόρος της κ. Λιάνη ανέφερε στο δικαστήριο πως η εντολέας του προτίθεται να αποπληρώσει την οφειλή στο ελληνικό Δηµόσιο, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, γι’ αυτό άλλωστε είχε ζητήσει την αναβολή της δίκης της δύο φορές, ωστόσο µέχρι στιγμής δεν έχει καταστεί εφικτό να πωλήσει τις µεζονέτες στην Εκάλη, προκειμένου να καταφέρει να ανταποκριθεί.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης