Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Ν. Κούκλατζης (πατέρας του συλληφθέντα Έλληνα ΕΠΟΠ): Αισιοδοξούμε γιατί τα πραγματικά στοιχεία δεν ενοχοποιούν τα παιδιά μας

Ν. Κούκλατζης (πατέρας του συλληφθέντα Έλληνα ΕΠΟΠ): Αισιοδοξούμε γιατί τα πραγματικά στοιχεία δεν ενοχοποιούν τα παιδιά μας
Η φυλακή περιορίζει μόνο τις κινήσεις τους, δεν μπορεί να περιορίσει την αξιοπρέπεια τους, την αισιοδοξία τους, τα όνειρα τους αναφέρει ο Ν. Κούκλατζης
Την αισιοδοξία τους ότι οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί που έχουν συλληφθεί και κρατούνται στην Τουρκία θα επιστρέψουν στην Ελλάδα εκφράζουν οι γονείς του λοχία επαγγελματία οπλίτη Δ. Κούκλατζη, ο οποίος κρατείται εδώ και 12 ημέρες μαζί με τον ανθυπολοχαγό, Άγγελο Μητρετώδη στις τουρκικές φυλακές.
«Εκείνο που προέχει είναι η άμεση επιστροφή στην πατρίδα των παιδιών μας, που παραμένουν στη φυλακή 12 μέρες τώρα.
Ξέρουν όπως κι εμείς ότι δεν έκαναν κάτι κακό και γι' αυτό δεν ανησυχούν, γιατί πιστεύουν στη δικαιοσύνη και δεν μπορεί να τιμωρηθούν για κάτι που δεν έκαναν
Η φυλακή περιορίζει μόνο τις κινήσεις τους, δεν μπορεί να περιορίσει την αξιοπρέπειά τους, την αισιοδοξία τους, τα όνειρά τους.
Πιστεύουμε ότι η δικαιοσύνη δεν είναι τυφλή και αισιοδοξούμε γιατί τα πραγματικά στοιχεία δεν ενοχοποιούν τα παιδιά μας» λέει μιλώντας στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων ο κ. Κούκλατζης λίγο μετά τη δεύτερη συνάντηση με το γιο του στις φυλακές της Ανδριανούπολης.
«Δεν παρακινούμε τις εκδηλώσεις συμπαράστασης, όμως είναι πολύ σημαντικό το να μη νιώθεις μόνος σε μια τόσο δύσκολη δοκιμασία.
Να νιώθεις ότι η χώρα ολόκληρη είναι στο πλευρό σου, ότι όλοι αντιλαμβάνονται το δίκαιο του αιτήματός μας, να επιστρέψουν τα αγόρια μας στις οικογένειές τους» τονίζει ο κ. Κούκλατζης, αναφέροντας πως δεν γνωρίζειτι προβλέπει η νομοθεσία της Τουρκίας, ούτε ποιο είναι το χρονικό διάστημα που μεσολαβεί από τη σύλληψη έως και τη δίκη.
«Δεν ξέρουμε καν αν υπάρχει αντίστοιχο προηγούμενο.
Ξέρουμε μόνο ότι ένας αποπροσανατολισμός οδήγησε τα παιδιά μας εκτός συνόρων και εντός της φυλακής» είπε ο κ.Κούκλατζης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης