Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Μάνδρα: Έρευνες για τους δύο αγνοούμενους, συνεχίζεται η καταγραφή ζημιών

tags :
Μάνδρα: Έρευνες για τους δύο αγνοούμενους, συνεχίζεται η καταγραφή ζημιών
Έχουν γίνει περισσότερες από 1.150 αυτοψίες σε κτήρια
Με αμείωτη ένταση συνεχίζονται στην ευρύτερη περιοχή της Μάνδρας οι έρευνες των διασωστών της ΕΜΑΚ για τον εντοπισμό των δύο αγνοούμενων, των οποίων τα ίχνη χάθηκαν κατά τις καταστροφικές και φονικές πλημμύρες που έπληξαν τη δυτική Αττική την περασμένη εβδομάδα.
Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τον τελευταίο απολογισμό, 20 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια των πλημμυρών και των έντονων καιρικών φαινομένων.
Την ίδια στιγμή, συνεχίζονται και οι αυτοψίες από τα ειδικά τεχνικά κλιμάκια του υπουργείου Υποδομών σε Μάνδρα, Ειδυλλία και Νέα Πέραμο σε οικίες, καταστήματα και κτήρια για την καταγραφή των ζημιών.
Μέχρι στιγμής, έχουν γίνει περισσότερες από 1.150 αυτοψίες, ενώ 955 κτήρια - σπίτια και μαγαζιά - έχουν πληγεί και  χρήζουν αποζημίωσης.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, στο Δήμο Μάνδρας - Ειδυλλίας διενεργήθηκαν 925 αυτοψίες συνολικά.
Τα 733 από τα κτίρια που ελέγχθηκαν έχουν πληγεί και χρήζουν αποζημίωσης.
 Συγκεκριμένα: 588 κατοικίες, 67 επαγγελματικοί χώροι, 5 δημόσια κτίρια και 73 αποθήκες - υπόγεια.
Εξίσου απελπιστική είναι η κατάσταση και στο Δήμο Μεγαρέων και στη Δ.Ε. Νέας Περάμου, όπου διεξήχθησαν 229 συνολικά αυτοψίες.
Τα 222 από τα κτίρια που ελέγχθηκαν, έχουν πληγεί και χρήζουν αποζημίωσης, εκ των οποίων 142 κατοικίες, 30 επαγγελματικοί χώροι, 2 δημόσια κτίρια και 48 αποθήκες - υπόγεια.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης