Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Στη βράβευση των προπονητών της Εθνικής ομάδας καλαθοσφαίρισης γυναικών η Δούρου

Στη βράβευση των προπονητών της Εθνικής ομάδας καλαθοσφαίρισης γυναικών η Δούρου
Για τη συμβολή της Περιφέρειας Αττικής στη διοργάνωση του διεθνούς σεμιναρίου του ΣΕΠΚ βράβευσαν την Περιφερειάρχη Αττικής, Ρένα Δούρου
Την Περιφερειάρχη Αττικής, Ρένα Δούρου, βράβευσε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης (ΣΕΠΚ), Παναγιώτης Γιαννάκης για τη συμβολή της Περιφέρειας Αττικής στη διοργάνωση του διεθνούς σεμιναρίου του ΣΕΠΚ (το διήμερο 30 Ιουνίου και 1η Ιουλίου) στο Κλειστό Γυμναστήριο του Πανελληνίου Γυμναστικού Συλλόγου, με στόχο την αναβάθμιση του Έλληνα προπονητή, την παραγωγή αθλητικού δυναμικού (στελεχών – προπονητών) και τη συνεχή επιμόρφωση των μελών.
«Το μπάσκετ είναι άθλημα που βοηθάει την κοινωνία και οι προπονητές κάνουν τα παιδιά να ονειρεύονται και να υλοποιούν τα όνειρά τους», δήλωσε ο Πρόεδρος του ΣΕΠΚ, Παναγιώτης Γιαννάκης.
Από την πλευρά της η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, αφού ευχαρίστησε τον ΣΕΠΚ για την τιμή που της έκανε, τόνισε τον ρόλο προτύπων που παίζουν παίκτες και προπονητές για τα παιδιά.
Ακολούθως ο ΣΕΠΚ βράβευσε την προπονητική τριάδα της Εθνικής ομάδας καλαθοσφαίρισης γυναικών, η οποία διακρίθηκε, καταλαμβάνοντας την τέταρτη θέση στο Ευρωμπάσκετ της Τσεχίας και μετείχε στο σεμινάριο, παρουσιάζοντας το πρωτοποριακό σύστημα άμυνας που εφάρμοσε στο Ευρωμπάσκετ η Εθνική ομάδα γυναικών.
Το βραβείο έδωσε στους προπονητές Κώστα Κεραμιδά, Ελένη Καφαντάρη και Άγγελο Τσίκληρα, η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, η οποία συνοδευόταν από τον Περιφερειακό Σύμβουλο, εντεταλμένο για θέματα Αθλητισμού, Σπύρο Πάντζα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης