Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Η ΠΟΕΔΗΝ μηνύει τον Πολάκη - Ο κ. Πολάκης μπέρδεψε την εξουσία, το Κράτος με τους θεσμούς της Δημοκρατίας

Η ΠΟΕΔΗΝ μηνύει τον Πολάκη - Ο κ. Πολάκης μπέρδεψε την εξουσία, το Κράτος με τους θεσμούς της Δημοκρατίας
Η ΠΟΕΔΗΝ απαντά στο σχόλιο του κ. Πολάκη και ξεκαθαρίζει πως «δεν είναι ΚΕΕΛΠΝΟ για να ανεβάζει και να κατεβάζει προέδρους»
Μηνυτήρια αναφορά και αγωγή κατά του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη καταθέτει η ΠΟΕΔΗΝ στον απόηχο του δημοσιεύματος του Guardian για τα προβλήματα στη δημόσια υγεία.
Ειδικότερα, η ΠΟΕΔΗΝ απαντά στο σχόλιο του κ. Πολάκη, και ξεκαθαρίζει πως «δεν είναι ΚΕΕΛΠΝΟ για να ανεβάζει και να κατεβάζει προέδρους».
«Η ηγεσία της ΠΟΕΔΗΝ εκλέγεται ευτυχώς από τους εργαζόμενους» προσθέτει και σημειώνει ότι «ο κ. Πολάκης μπέρδεψε την εξουσία, το Κράτος με τους θεσμούς της Δημοκρατίας».
Σημειώνεται ότι το δημοσίευμα του Guardian φιλοξενούσε στοιχεία και συνεντεύξεις μελών της ΠΟΕΔΗΝ, τα οποία περιέγραφαν την κατάσταση στον κλάδο της δημόσιας υγείας, γεγονός που έγειρε την αντίδραση τόσο της κυβέρνησης, όσο και του κ. Πολάκη.
«Οι απαξιωτικές, υβριστικές και παντελώς ανάρμοστες εκφράσεις, που ανήρτησε ο κύριος Πολάκης, εις βάρος του προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ και της ίδιας της οργάνωσης, το μόνο πράγμα που αποδεικνύουν είναι την σύγχυση του και τον πανικό, στον οποίο βρίσκεται» επισημαίνει η ΠΟΕΔΗΝ, προαναγγέλλοντας την κατάθεση μηνυτήριας αναφοράς και αγωγής στον αναπληρωτή υπουργό.
«Οι εργαζόμενοι δεν είναι διατεθειμένοι να ανεχτούν τις προσβολές και τις ύβρεις, που κατά καιρούς εκτοξεύει προκειμένου να καλύψει αυτό, που κάθε Έλληνας πολίτης γνωρίζει: τη συστηματική και μεθοδευμένη διάλυση του ΕΣΥ, τις δραματικές ελλείψεις σε προσωπικό και υλικά και τελικά, τον κίνδυνο για την υγεία και τη ζωή του ελληνικού λαού» καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης