Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Έκρυθμη η κατάσταση στη Λέσβο - Νέα επεισόδια στο hostpot της Μόριας

tags :
Έκρυθμη η κατάσταση στη Λέσβο - Νέα επεισόδια στο hostpot της Μόριας
Νωρίτερα, είχαν σημειωθεί εντάσεις και στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας πολιτών στη Μυτιλήνη
Στο κόκκινο φαίνεται ότι βρίσκεται πλέον η κατάσταση στο νησί της Λέβου, λόγω του προσφυγικού ζητήματος, καθώς τόσο οι πρόσφυγες που διαμένουν στα κέντρα φιλοξενίας, όσο και οι κάτοικοι του νησιού, δείχνουν να χάνουν πλέον την υπομονή τους και να αντιδρούν με κάθε δυνατή ευκαιρία.
Συγκεκριμένα, περίπου 300 μετανάστες προκάλεσαν εκτεταμένα επεισόδια εντός του κέντρου φιλοξενίας στη Μόρια, βάζοντας φωτιές εντός του χώρου, και εν συνεχεία αποχώρησαν προκειμένου να κατευθυνθούν προς τη Μυτιλήνη και να διαμείνουν σε υπαίθριους χώρους της πόλης.
Στο σημείο ήδη έχουν καταφθάσει οι πυροσβεστικές δυνάμεις, που προσπαθούν να περιορίσουν τις φωτιές, οι οποίες απειλούν και τις γύρω περιοχές, ενώ παρούσα ήταν και η αστυνομία, η οποία προσπαθούσε να επιβάλει την τάξη.
Νωρίτερα, είχαν σημειωθεί εντάσεις και στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας πολιτών της Μόριας στην πόλη της Μυτιλήνης, οι οποίοι επιθυμούσαν την εκκένωση της περιοχής από τους πρόσφυγες και μετανάστες οι οποίοι διαμένουν εκτός δομών φιλοξενίας.
Μάλιστα, κάποια στιγμή σημειώθηκαν και επεισόδια μεταξύ των πολιτών, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τρεις γυναίκες, η μία εκ των οποίων εθελόντρια που δραστηριοποιείται στις δομές φιλοξενίας του νησιού.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης