Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Αρνήθηκε να καταθέσει στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής ο Θέμος Αναστασιάδης

Αρνήθηκε να καταθέσει στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής ο Θέμος Αναστασιάδης
Ο κ. Κούτρας επισημαίνει πως ο κ. Αναστασιάδης λείπει για προσωπικούς λόγους στο εξωτερικό 
Αρνήθηκε να καταθέσει στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής (για τα δάνεια σε ΜΜΕ και κόμματα) ο γνωστός εκδότης Θέμος Αναστασιάδης, σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Σωκράτης Φάμελλος, ο οποίςο και προεδρεύει.
Μάλιστα, ο δεν έστειλε ο ίδιος ο κ. Αναστασιάδης την επιστολή στην οποία εξηγεί γιατί αρνείται να καταθέσει, αλλά ο γενικός διευθυντής του «Πρώτου Θέματος», Χαράλαμπος Κούτρας.
Ο γενικός διευθυντής επισημαίνει πως ο κ. Αναστασιάδης λείπει για προσωπικούς λόγους στο εξωτερικό και δεν γνωρίζει πότε θα επιστρέψει στη χώρα μας για να είναι διαθέσιμος στην Εξεταστική Επιτροπή.
Επίσης, ο κ. Κούτρας επισήμανε πως είναι εξουσιοδοτημένος εκ μέρους του κ. Αναστασιάδη να καταθέσει ο ίδιος στην Επιτροπή.
Ο κ. Φάμελλος τόνισε πως η πρόσκληση προς τον εκδότη είχε γίνει γνωστή από τις αρχές Ιουλίου 2016, ενώ από το τέλος του ίδιου μήνα είχε ενημερωθεί ότι αυτή την εβδομάδα θα καλείτο ως μάρτυρας.
«Προσωπικά με ξένισε, γιατί ήταν γνωστό από τα τέλη Ιουλίου.
Ζήτησα να υπάρχει γραπτό κείμενο και πρόταση για μία άλλη ημέρα εξέτασης», σχολίασε χαρακτηριστικά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

www.bankingnews.gr


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης