Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Ελεύθερος ο Βασίλης Στεφανάκος - Φερόταν να είχε εμπλοκή και στο επεισόδιο με τον Τσοχατζόπουλο

Ελεύθερος ο Βασίλης Στεφανάκος - Φερόταν να είχε εμπλοκή και στο επεισόδιο με τον Τσοχατζόπουλο
Η αποφυλάκιση έγινε με βάση τον «νόμο Παρασκευόπουλου»
Ελεύθερος είναι από την προηγούμενη εβδομάδα ο Βασίλης Στεφανάκος, έπειτα από χρήση του νόμου Παρασκευόπουλου για την αποσυμφόρηση των φυλακών (4322) ο οποίος προβλέπει την υπό προϋποθέσεις αποφυλάκιση κρατουμένων.
Στον Βασίλη Στεφανάκο έχει αποδοθεί, μεταξύ άλλων, αρχηγικός ρόλος στις δραστηριότητες ελληνικής μαφίας αλλά και «σχέσεις συνεργασίας» με μέλη της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς.
Επισημαίνεται ότι ο ίδιος είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη 21 ετών και τριών μηνών για ηθική αυτουργία σε δολοφονία που διέπραξε τον Αύγουστο του 2006 ο Αλκέτ Ριζάι αλλά και για την απόδραση Ριζάι και Παλαιοκώστα από τον Κορυδαλλό.
Επιπλέον, του είχε επιβληθεί τον Δεκέμβριο του 2006 κάθειρξη 14,5 ετών για εμπλοκή σε υποθέσεις προστασίας και λαθρεμπόριο.
Πρόσφατα άλλωστε ο Στεφανάκος είχε απασχολήσει ξανά την επικαιρότητα καθώς του απέδιδαν επίθεση σε βάρος του Άκη Τσοχατζόπουλου μέσα στη φυλακή.
Ωστόσο, ο ίδιος είχε διαψεύσει αυτές τις πληροφορίες, δηλώνοντας ότι προτίθεται να κινηθεί νομικά εναντίον της εφημερίδας που δημοσίευσε τις συγκεκριμένες πληροφορίες.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης