Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Νέες αιτήσεις ασφαλιστικών μέτρων για τις 4 τηλεοπτικές άδειες – Θα συζητηθούν στο ΣτΕ στις 5/7

Νέες αιτήσεις ασφαλιστικών μέτρων για τις 4 τηλεοπτικές άδειες – Θα συζητηθούν στο ΣτΕ στις 5/7
Στις 5 Ιουλίου αναμένεται οι αιτήσεις να συζητηθούν στην Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας
Νέες αιτήσεις ασφαλιστικών μέτρων κατέθεσαν στο Συμβούλιο της Επικρατείας κατά της υπ΄ αριθμ. 1/2016 προκήρυξης του υπουργού Επικρατείας για τη δημοπρασία χορήγησης των 4  τηλεοπτικών αδειών, οι τηλεοπτικοί σταθμοί Mega Channel, Σκάι και Antenna.
Οι εν λόγω αιτήσεις αναμένεται να συζητηθούν στην Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας, κεκλεισμένων των θυρών, στις 5 Ιουλίου.
Σημειώνεται ότι στις 30 Ιουνίου 2016 στην Ολομέλεια του ΣτΕ, κεκλεισμένων των θυρών, αναμένεται να συζητηθούν οι αιτήσεις ασφαλιστικών μέτρων που έχουν ήδη καταθέσει οι τηλεοπτικοί σταθμοί Αlpha, Star Channel και Έψιλον για την τιμή εκκίνησης των δημοπρατούμενων αδειών «επίγειας ψηφιακής τηλεοπτικής ευρυεκπομπής ελεύθερης λήψης εθνικής εμβέλειας ενημερωτικού προγράμματος γενικού περιεχομένου για μετάδοση υψηλής ευκρίνειας (high definition)».
Επιπλέον, αναμένεται η έκδοση της απόφασης για την αίτηση ασφαλιστικών τoυ Mega Channel (Ανώνυμη Εταιρεία «Τηλέτυπος Τηλεοπτικών Προγραμμάτων») για την τιμή εκκινησης που συζητήθηκε  πριν από δέκα ημέρες.
Τέλος, απορρίφθηκε από τον πρόεδρο του ΣτΕ το αίτημα έκδοσης προσωρινής διαταγής του τηλεοπτικού σταθμού Έψιλον για να μπει «φρένο» στη διαδικασία αδειοδότησης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης