Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Αναπάντητα ερωτήματα για τον θάνατο Μαυρίκου – Σήμερα τα αποτελέσματα DNA

Αναπάντητα ερωτήματα για τον θάνατο Μαυρίκου – Σήμερα τα αποτελέσματα DNA
Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα
Μια σειρά από ερωτήματα παραμένουν αναπάντητα για τις Αρχές αναφορικά με τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ανεφλέγη χθες στην Αττική Οδό το Porsche Cayenne, το οποίο θεωρείται πως οδηγούσε ο εκδότης Π. Μαυρίκος (το όχημα ανήκε στη σύζυγό του).
Την υπόθεση έχει αναλάβει η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής και συγκεκριμένα το Τμήμα Δίωξης Ανθρωποκτονιών καθώς εκφράζονται υπόνοιες ότι η υπόθεση δεν είναι τροχαίο δυστύχημα αλλά εγκληματική ενέργεια.
Πάντως, και όπως έγινε γνωστό από αρμόδιο αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ, από την μέχρι στιγμής έρευνα στο αυτοκίνητο που εξετάζεται στην Εγκληματολογική Υπηρεσία, δεν έχει βρεθεί το παραμικρό στοιχείο, (όπως υπολείμματα κάποιου μηχανισμού), που να οδηγεί στο συμπέρασμα δολιοφθοράς.
Ωστόσο, μέχρι να ολοκληρωθούν οι έρευνες παραμένουν ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα.
Εν τω μεταξύ, σήμερα αναμένονται τα πρώτα αποτελέσματα DNA, για την ταυτότητα του θύματος, ώστε να υπάρξει επίσημη αναγνώριση, αν και οι αξιωματικοί της Ασφάλειας Αττικής εκτιμούν ότι πρόκειται για τον Παναγιώτη Μαυρίκο.
Βάσει των όσων έχουν γίνει γνωστά, το αυτοκίνητο κινούνταν χθες το μεσημέρι στην Αττική Οδό στο ρεύμα προς Ελευσίνα.
Από τις κάμερες διαχείρισης κυκλοφορίας διαπιστώθηκε ότι, κοντά στον κόμβο της λεωφόρου Ηρακλείου και ενώ βρισκόταν στη μεσαία λωρίδα κυκλοφορίας, το όχημα άρχισε να επιβραδύνει και να κινείται αριστερά έως ότου προσέκρουσε με χαμηλή ταχύτητα στο τσιμεντένιο διαχωριστικό στηθαίο.
Ακινητοποιήθηκε και αμέσως εκδηλώθηκε πυρκαγιά που επεκτάθηκε στο σαλόνι του αυτοκινήτου.
Αυτόπτες μάρτυρες προσπάθησαν να απομακρύνουν τον οδηγό του αυτοκινήτου, χωρίς όμως αποτέλεσμα.
Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της Πυροσβεστικής που έσβησαν την πυρκαγιά και απεγκλώβισαν απανθρακωμένο τον οδηγό, ο οποίος μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ για ιατροδικαστική εξέταση.
Υπενθυμίζεται ότι ο Π. Μαυρίκος συνελήφθη τον Φεβρουάριο μαζί με δύο ακόμα δημοσιογράφους για τον εκβιασμό της υπεύθυνης Δημοσίων Σχέσεων της ΕΥΔΑΠ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης