Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Με εκπροσώπους της ΕΠΟ συναντήθηκε η Καραμανλή - «Ο Κοντονής να διασφαλίσει το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου»

Με εκπροσώπους της ΕΠΟ συναντήθηκε η Καραμανλή - «Ο Κοντονής να διασφαλίσει το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου»
Η αποβολή του ελληνικού ποδοσφαίρου θα έχει πολύπλευρες αρνητικές συνέπειες τόσο για το ποδόσφαιρο, όσο και για την ευρύτερη κοινωνική ζωή του τόπου, προειδοποιεί η Άννα Καραμανλή 
Με εκπροσώπους της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (ΕΠΟ) συναντήθηκε σήμερα, Παρασκευή 1 Απριλίου, η βουλευτής της ΝΔ, Άννα Καραμανλή.
Η κα Καραμανλή ενημερώθηκε για τις τελευταίες εξελίξεις και την απειλή αποβολής του ελληνικού ποδοσφαίρου από τις διεθνείς διοργανώσεις.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΝΔ, παρά τις αποκλίσεις που διαπιστώθηκαν σε επιμέρους ζητήματα, κοινός γνώμονας της συζήτησης ήταν η βούληση για την πρόοδο του ποδοσφαίρου.
Μετά τη συνάντηση η κυρία Καραμανλή έκανε την εξής δήλωση:
«Η Νέα Δημοκρατία είναι αταλάντευτα υπέρ της διαφάνειας και της κάθαρσης του ελληνικού ποδοσφαίρου και όχι υπέρ της διάλυσής του.
Ο υφυπουργός Αθλητισμού – ανεξάρτητα από τις όποιες προθέσεις του – με αποσπασματικές και σπασμωδικές ενέργειες προχώρησε στη ματαίωση της διεξαγωγής του Κυπέλλου.
Χωρίς οργανωμένο σχέδιο και με επικοινωνιακού χαρακτήρα στοχεύσεις.
Η οργανωμένη προσπάθεια για την εξυγίανση και πρόοδο του ποδοσφαίρου, προϋποθέτει την ειλικρινή συνεργασία όλων των εμπλεκόμενων φορέων, χωρίς αποκλεισμούς.
Το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου πρέπει να διασφαλισθεί και για αυτό καλούμε τον κ. Κοντονή να κάνει ό,τι απαιτείται για την αποτροπή του grexit.
Ας συνειδητοποιήσει ότι ένα τέτοιο ενδεχόμενο θα είχε πολύπλευρες αρνητικές συνέπειες τόσο για το ποδόσφαιρο, όσο και για την ευρύτερη κοινωνική ζωή του τόπου».

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης