Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Kyros Law Offices: Υπόθεση διεκδίκησης αποζημίωσης επενδυτών σε μετοχές της Volkswagen

Kyros Law Offices: Υπόθεση διεκδίκησης αποζημίωσης επενδυτών σε μετοχές της Volkswagen
Προσοχή! Η Πρόσκληση αυτή αφορά κυρίως Μεγάλους Ιδιώτες – Θεσμικούς Επενδυτές – Τράπεζες
Τα δικηγορικά γραφεία Kyros Law Offices αναλαμβάνουν την εκπροσώπηση των επενδυτών σε μια από τις σημαντικότερες Αγωγές Αποζημίωσης που θα διεξαχθούν επί Ευρωπαικού Εδάφους κατά της Εισηγμένης σε Αγορές Εταιρείας VOLKSWAGEN.
Στην Αγωγή αυτή εκπροσωπούνται εκατοντάδες Θεσμικοί επενδυτές, εκπροσωπούμενοι από τα Δικηγορικά Γραφεία Grant & Eisenhofer και Kessler & Toppaz, ενώ η Αγωγή θα προσεγγίσει τα 3,6 δισεκατομμύρια ευρώ


Η ανακοίνωση του δικηγορικού γραφείου:
«Ενημερώνουμε το επενδυτικό κοινό της Ελλάδος, κυρίως Θεσμικούς επενδυτές, (Tράπεζες, Ασφαλιστικές Εταιρείες, ΑΕΔΑΚ, Private Equity Investors, High Networth Individuals) ότι τα Δικηγορικά μας Γραφεία αναλαμβάνουν την εκπροσώπησή τους σε μια από τις σημαντικότερες Αγωγές Αποζημίωσης που θα διεξαχθούν επί Ευρωπαικού Εδάφους κατά της Εισηγμένης σε Αγορές Εταιρείας VOLKSWAGEN. Στην Αγωγή αυτή εκπροσωπούνται εκατοντάδες Θεσμικοί επενδυτές, εκπροσωπούμενοι από τα Δικηγορικά Γραφεία Grant & Eisenhofer και Kessler & Toppaz, ενώ η Αγωγή θα προσεγγίσει τα 3,6 δισεκατομμύρια ευρώ.
http://www.gelaw.com/press-release/VW_Filing_03-15-16.pdf
Με τα Δικηγορικά Γραφεία Grant & Eisenhofer και Kessler & Toppaz ήδη συνεργαζόμεθα στην Προσφυγή 954 Ελλήνων επενδυτών κατά της Κυπριακής Κυβέρνησης στην Διεθνή Διαιτησία του ICSID στην Washington.
http://www.gelaw.com/press-release/Greek_Investors_Suit_09-30-15.pdf
Καλούμε όλους τους πιθανούς ενδιαφερομένους – ζημιωθέντες από την επένδυσή τους στην Volkswagen είτε σε Μετοχές είτε σε Ομόλογα ή άλλους Τίτλους Παραστατικούς Δικαιωμάτων να συμμετάσχουν άμεσα!
Προθεσμία Συμμετοχής η 1 Ιουνίου 2016.
Προσοχή! Η Πρόσκληση αυτή αφορά κυρίως Μεγάλους Ιδιώτες – Θεσμικούς Επενδυτές – Τράπεζες»

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης