Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Πειραιάς: Στον αριθμό 15510 θα απευθύνονται όσοι επιθυμούν να προσφέρουν βοήθεια για τους πρόσφυγες στο λιμάνι

Πειραιάς: Στον αριθμό 15510 θα απευθύνονται όσοι επιθυμούν να προσφέρουν βοήθεια για τους πρόσφυγες στο λιμάνι
Τον πενταψήφιο αριθμό 15510 ενεργοποιεί ο δήμος Πειραιά
Τον πενταψήφιο αριθμό 15510 ενεργοποιεί ο δήμος Πειραιά, προκειμένου σε αυτόν να μπορούν να απευθύνονται όσοι επιθυμούν να προσφέρουν βοήθεια για τους πρόσφυγες.
Επιπλέον, στον ίδιο αριθμό θα δίνονται πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία που απαιτείται προκειμένου να βοηθηθούν οι πρόσφυγες.
Ακόμη, δημότες, εταιρείες και φορείς μπορούν να φέρνουν τρόφιμα, φάρμακα, είδη πρώτης ανάγκης και κάθε είδους προσφορά, στα γραφεία της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Πειραιά (Ζωσιμαδών 11 & Ελ. Βενιζέλου, τηλ. 2104101753 έως 756).
Τα προϊόντα αυτά θα αποθηκεύονται και θα αποστέλλονται συντονισμένα στην Παμπειραϊκή Πρωτοβουλία Υποστήριξης Προσφύγων και Μεταναστών, η οποία είναι και η υπεύθυνη για τη διανομή τους στο λιμάνι του Πειραιά.
Τέλος, καθημερινή ενημέρωση με τα προϊόντα και τα είδη πρώτης ανάγκης που χρειάζονται οι πρόσφυγες οι οποίοι διαμένουν στο λιμάνι του Πειραιά, θα έχει  σε συνεργασία με την Παμπειραϊκή Πρωτοβουλία Υποστήριξης Προσφύγων και Μεταναστών, το site του Δήμου Πειραιά www.pireasnet.gr.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης