Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Ανυποχώρητοι οι αγρότες, δεν φεύγουν από τα μπλόκα – Νέες συνελεύσεις σήμερα μετά τη συνάντηση με Τσίπρα

Ανυποχώρητοι οι αγρότες, δεν φεύγουν από τα μπλόκα – Νέες συνελεύσεις σήμερα μετά τη συνάντηση με Τσίπρα
Αποφασισμένοι να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες σε Τέμπη, Μικροθήβες και Πελοπόννησο
Ανυποχώρητοι εμφανίζονται οι αγρότες, οι οποίοι μετά την χθεσινή συνάντηση που είχαν με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, προχωρούν σε νέες συνελεύσεις σήμερα προκειμένου να αποφασίσουν για το μέλλον των κινητοποιήσεων τους.
Σε γενική συνέλευση που είχαν χθες το βράδυ οι αγρότες των Τεμπών αποφάσισαν να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις, προχωρώντας και πάλι στο κλείσιμο των Τεμπών.
Μάλιστα οι αγρότες των Τεμπών αποφάσισαν να κλείσουν από τις 12 το μεσημέρι και την γέφυρα του Στομίου, αποκλείοντας έτσι την κυκλοφορία και από τον παραλιακό άξονα του νομού που χρησιμοποιείται ως εναλλακτική διαδρομή.
Στο ίδιο μήκος κύματος και οι αγρότες από τις Μικροθήβες, οι οποίοι όχι μόνο παραμένουν στα μπλόκα αλλά προτίθενται να δημιουργήσουν ένα ακόμα μπλόκο στην Κεφάλωση Αλμυρού, επί της ΠΑΘΕ.
Αποφασισμένοι να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις δηλώνουν και οι αγρότες της Πελοποννήσου που συνεδρίασαν το βράδυ της Δευτέρας.
«Επιμένουμε στον αγώνα μας, στις προτάσεις μας και περιμένουμε συγκεκριμένες απαντήσεις» ανέφερε οι αγρότες της Πελοποννήσου, οι οποίοι σε ανακοίνωση τους υποστηρίζουν πως μετά τη συνάντηση τους με τον πρωθυπουργό «και αφού συζητήσαμε αναλυτικά τις προτάσεις που καταθέσαμε, για μια ακόμα φορά προσκρούσαμε στον τοίχο της κυβερνητικής αναλγησίας, που ευθυγραμμίζεται με τους δανειστές και τα μνημόνια».
Από την πλευρά της η κυβέρνηση διαμηνύει ότι εξάντλησε κάθε περιθώριο για βελτιωτικές κινήσεις ως προς τα αιτήματα των αγροτών, ότι παραμένει ανοιχτή στο διάλογο και ότι πλέον η ευθύνη πέφτει στους ίδιους τους αγρότες.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης