Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Θετικοί υπό όρους στο ραντεβού με τον Τσίπρα οι αγρότες των Τεμπών - Ίσως να μην προσέλθουν στο διάλογο

Θετικοί υπό όρους στο ραντεβού με τον Τσίπρα οι αγρότες των Τεμπών - Ίσως να μην προσέλθουν στο διάλογο
Οι αγρότες των Τεμπών δηλώνουν ότι μπορεί και να μην προσέλθουν στην συνάντηση με τον πρωθυπουργό, Α. Τσίπρα, τη Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου   
Θετικοί υπό όρους δηλώνουν ότι είναι οι αγρότες των Τεμπών για τη συνάντησή τους με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, λίγες ώρες πριν από το αυριανό ραντεβού τους.
Μπορεί να είναι προγραμματισμένη για αύριο, Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου, στις 12:00 η συνάντηση των δυο πλευρών, ωστόσο υπάρχει εμπλοκή αυτή την ώρα στην πλευρά του αγροτικού κόσμου, με τους αγρότες από τα μπλόκα των Τεμπών να δηλώνουν έτοιμοι για όλα, ακόμα και για να μην προσέλθουν στην προγραμματισμένη συνάντηση με τον πρωθυπουργό.
«Η ομάδα των Τεμπών, που απαρτίζεται πλέον από 38 επίσημα και υπαρκτά μπλόκα, στέλνει ξεκάθαρο το μήνυμα ότι εάν μέχρι το βράδυ δεν διασφαλιστεί ο ουσιαστικός και σωστός διάλογος που έχει αποφασιστεί να γίνει υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις και βάσει των αιτημάτων που έχει θέσει η ομάδα, τότε δεν θα πάμε στη συζήτηση και ας αναλάβουν την ευθύνη αυτοί που τελικά θα κάτσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και η κυβέρνηση»,όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο επικεφαλής της συντονιστικής επιτροπής των Τεμπών, Π. Καλογιάννης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης