Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Δεν υποχωρούν οι αγρότες – Προχωρούν σε 24ωρο αποκλεισμό δρόμων από το μεσημέρι του Σαββάτου

Δεν υποχωρούν οι αγρότες – Προχωρούν σε 24ωρο αποκλεισμό δρόμων από το μεσημέρι του Σαββάτου
Αίρουν για σήμερα τους αποκλεισμούς τους λόγω των κινητοποιήσεων των εργαζομένων
Ανυποχώρητοι στις θέσεις τους εμφανίζονται οι αγρότες, οι οποίοι όχι μόνο δεν συναινούν στην πρόταση της κυβέρνησης για διάλογο αλλά κορυφώνουν τις κινητοποιήσεις τους, ανακοινώνοντας ακόμα και 24ωρο αποκλεισμό των εθνικών οδών από το μεσημέρι του Σαββάτου.
Κατά την χθεσινή συνεδρίαση της Πανελλήνιας Συνέλευσης Συντονιστικών Επιτροπών των αγροτών αποφασίστηκε η κλιμάκωση των κινητοποιήσεων, με πολύωρους αποκλεισμούς των εθνικών οδών, αεροδρομίων και λιμανιών αλλά και 24ωρο αποκλεισμό από τις 12 το μεσημέρι του Σαββάτου έως και τις 12 το μεσημέρι της Κυριακής.
Παράλληλα συστάθηκε επιτροπή η οποία θα παραστεί στη συνάντηση της Νίκαιας την Κυριακή καθώς και όπου αλλού χρειαστεί να παραστεί ενώ κατέστη σαφές ότι οι αγρότες επιμένουν στην ανάκληση των προτάσεων της κυβέρνησης για το ασφαλιστικό και το φορολογικό προκειμένου να προσέλθουν στο τραπέζι του διαλόγου.
Για σήμερα οι αγρότες αποφάσισαν να άρουν τα μπλόκα τους προκειμένου να μπορούν να μετακινηθούν απρόσκοπτα όσοι εργαζόμενοι θέλουν να συμμετάσχουν στις απεργιακές κινητοποιήσεις.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης