Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Ένταση στην Κω με αφορμή την επίσκεψη του Π. Καμμένου - Αντιδρούν οι κάτοικοι στη δημιουργία hot spot

Ένταση στην Κω με αφορμή την επίσκεψη του Π. Καμμένου - Αντιδρούν οι κάτοικοι στη δημιουργία hot spot
Σε επιφυλακή οι αστυνομικές αρχές της Κω για να αποτραπούν επεισόδια
Με άγριες διαθέσεις υποδέχθηκαν τον υπουργό Άμυνας Πάνο Καμμένο οι πολίτες της Κω, καθώς αντιδρούν στη δημιουργία του hot spot για τους πρόσφυγες στο νησί.
Σύμφωνα με πληροφορίες της Kostoday, ενώ ο κ. Καμένος αναμένετο να φτάσει στον κρατικό αερολιμένα Ιπποκράτης, τελικά πέταξε για Κω με ελικόπτερο στρατού τύπου ΣΙΝΟΥΚ.
Πέρασε πάνω από την εν λόγω περιοχή και κατευθύνθηκε προς Λέρο.
Στη συνέχεια το ελικόπτερο προσγειώθηκε τελικά στον χώρο των 40 στρεμμάτων της Μεσαριάς στην Κω.
Ο Πάνος Καμμένος, έμεινε στο σημείο για περίπου 20 λεπτά και αφού είδε το χώρο αναχώρησε δίνοντας τις σχετικές εντολές για να προχωρήσει η διαδικασία της επίταξης και να ξεκινήσουν άμεσα εργασίες από τον στρατό, όπως μεταδίδει το aegeannews.gr
Κάτοικοι της περιοχής βρίσκονται συγκεντρωμένοι, ενώ κλούβα της αστυνομίας και αυτοκίνητο του στρατού έχουν αποκλείσει τον δρόμο που οδηγεί στο ακίνητο Κανταρζή, το οποίο έχει επιλεγεί για να στεγάσει το hot spot.
Επίσης, στο Λινοπότι βρίσκονται συγκεντρωμένοι πολίτες της Κω, αφού είχαν πληροφορηθεί πως ο υπουργός θα περνούσε από εκεί, κάτι που τελικώς δεν έγινε, με αποτέλεσμα αρκετοί από αυτούς αν κατευθυνθούν προς το ακίνητο Κανταρζή.
Υπενθυμίζεται ότι τον Αύγουστο, όταν ο υπουργός Άμυνας είχε επισκεφθεί το νησί, είχαν σημειωθεί και πάλι επεισόδια εις βάρος του. 





www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης