Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Ανυποχώρητοι οι αγρότες – Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις, προχωρούν σε πολύωρους αποκλεισμούς δρόμων

Ανυποχώρητοι οι αγρότες – Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις, προχωρούν σε πολύωρους αποκλεισμούς δρόμων
Οι αγρότες δηλώνουν ότι δεν πάνε σε διάλογο με την κυβέρνηση εάν δεν αποσυρθεί το ν/σ για το ασφαλιστικό
Ανυποχώρητοι εμφανίζονται οι αγρότες, οι οποίοι προχωρούν σε περαιτέρω κλιμάκωση των κινητοποιήσεων προειδοποιώντας για πολύωρους αποκλεισμούς δρόμων στα μπλόκα που έχουν στήσει ανά την Ελλάδα.
Είναι χαρακτηριστικό πως από τις 11:00 σήμερα το πρωί οι αγρότες θα προχωρήσουν στο επ’αόριστον κλείσιμο του τελωνείου των Κήπων στον Έβρο ενώ μεγαλύτερης διάρκειας θα είναι και οι αποκλεισμοί των δρόμων.
Οι αγρότες επισημαίνουν πως δεν πρόκειται να πάνε σε κανένα διάλογο με την κυβέρνηση, εάν αυτή πρώτα δεν αποσύρει το νομοσχέδιο για το ασφαλιστικό, ζητώντας η όποια συζήτηση να αρχίσει από μηδενική βάση.
Σημειώνεται πως οι αγρότες έχουν ζητήσει τη σύσταση διακομματικής για το θέμα, με σκοπό να υπάρξει συνεδρίαση στη Βουλή και με τη δική τους συμμετοχή.
«Πρέπει όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί να λάβουν σαφή θέση για τα ζητήματα που μας έβγαλαν στον δρόμο» επισήμανε χαρακτηριστικά το μέλος της συντονιστικής του μπλόκου Μαλγάρων Αχιλλέας Καμπούρης.
Στο μεταξύ, κοινή συνισταμένη όλων είναι ότι, τουλάχιστον έως την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου, δεν πρόκειται κανείς να συναντηθεί με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα και όποιος το επιχειρήσει «θα αποτελεί κόκκινο πανί στον χώρο».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης