Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Σε απεργιακές κινητοποιήσεις οι υπάλληλοι του ΝΑΤ – Αντιδρούν στο ασφαλιστικό

tags :
Σε απεργιακές κινητοποιήσεις οι υπάλληλοι του ΝΑΤ – Αντιδρούν στο ασφαλιστικό
Σε νέα τριήμερη απεργία από σήμερα
Συνεχίζουν τις απεργιακές κινητοποιήσεις τους οι υπάλληλοι του Ναυτικού Απομαχικού Ταμείου (ΝΑΤ), οι οποίοι άρχισαν τις κινητοποιήσεις τους στις 7 Ιανουαρίου αντιδρώντας στο νέο ασφαλιστικό.
Οι υπάλληλοι του ΝΑΤ προχωρούν από σήμερα σε νέα τριήμερη απεργία, σύμφωνα με την προκήρυξη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Υπαλλήλων Εμπορικού Ναυτικού (ΠΟΥΕΝ).
Στη γενική συνέλευσή τους, οι εργαζόμενοι στο ΝΑΤ αποφάσισαν κοινή συγκέντρωση με τους υπαλλήλους της Εστίας Ναυτικών και του ΕΛΟΕΝ (Ειδικού Λογαριασμού Οικογενειακών Επιδομάτων Ναυτικών), αύριο, Τετάρτη στις 10 το πρωί στο κεντρικό κτίριο του ΝΑΤ και πορεία διαμαρτυρίας στο υπουργείο Εργασίας.
Την Πέμπτη στις 9 το πρωί, προγραμματίστηκε και πάλι η σύγκληση γενικής συνέλευσης των υπαλλήλων, προκειμένου να ληφθεί εκ νέου απόφαση για τη συνέχιση των κινητοποιήσεων.
Την ίδια ημέρα, στις 11 το πρωί, οι εργαζόμενοι του Ταμείου οργανώνουν συγκέντρωση στο λιμάνι (πύλη Ε3, Άγιος Διονύσιος) και πορεία διαμαρτυρίας προς το υπουργείο Ναυτιλίας, στο πλευρό της ΠΝΟ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης