Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Ένταση και χημικά στο παναγροτικό συλλαλητήριο στο Σύνταγμα - Αγρότες επιχείρησαν να μπουν στη Βουλή

Ένταση και χημικά στο παναγροτικό συλλαλητήριο στο Σύνταγμα - Αγρότες επιχείρησαν να μπουν στη Βουλή
Περισσότεροι από 3.500 γεωργοί, κτηνοτρόφοι και αλιείς από όλα τα μέρη της Ελλάδας, βρίσκονται συγκεντρωμένοι στην πλατεία Συντάγματος, για το παναγροτικό συλλαλητήριο
Ένταση επικρατεί στο Σύνταγμα καθώς αστυνομικές δυνάμεις έκαναν χρήση χημικών κατά των συγκεντρωμένων αγροτών, όταν κάποιοι επιχείρησαν να σπάσουν τον κλοιό των ΜΑΤ και να εισβάλλουν στη Βουλή.
Περισσότεροι από 3.500 γεωργοί, κτηνοτρόφοι και αλιείς από όλα τα μέρη της Ελλάδας, βρίσκονται συγκεντρωμένοι στην πλατεία Συντάγματος, για το παναγροτικό συλλαλητήριο.
Οι διοργανωτές εκτιμούν ότι πρόκειται για τη μαζικότερη κινητοποίηση των τελευταίων ετών. Οι αγρότες διαμαρτύρονται για τον τρόπο φορολόγησής τους και τις αλλαγές που επίκεινται στο ασφαλιστικό.
Λόγω της συγκέντρωσης των αγροτών στο Σύνταγμα, έχουν κλείσει δρόμοι στο κέντρο της Αθήνας. Ειδικότερα, κλειστή είναι η Βασιλίσσης Σοφίας στο ρεύμα της ανόδου, η Αμαλίας στο ύψος της οδού Αθανασίου Διάκου και η Σταδίου στο ύψος της οδού Αμερικής. Ανάλογα με την εξέλιξη της συγκέντρωσης, η Τροχαία πρόκειται να κλείσει κι άλλους δρόμους στο κέντρο.

Embedded image permalink

Embedded image permalink

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης