Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Πανελλήνιο συλλαλητήριο στο Σύνταγμα των αγροτών και των κτηνοτρόφων στις 18 Νοεμβρίου

Πανελλήνιο συλλαλητήριο στο Σύνταγμα  των αγροτών και των  κτηνοτρόφων στις 18 Νοεμβρίου
Tην Τρίτη 10 Νοεμβρίου, θα γίνει στη Λάρισα αγροτικό συλλαλητήριο
Συμφώνησαν να ανταποκριθούν και να συμμετέχουν στο συλλαλητήριο των Αθηνών που θα γίνει στο Σύνταγμα στις 18 Νοεμβρίου, οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι που συνεδρίασαν σήμερα στον Πλατύκαμπο.
Ειδικότερα, την κοινή σύσκεψη συγκάλεσαν οι επιτροπές αγροτών και κτηνοτρόφων από την Κεντρική Ελλάδα και συμμετείχαν εκπρόσωποι από τη Βόρεια Ελλάδα, την Ήπειρο, την Πελοπόννησο, τη Στερεά Ελλάδα, την Πιερία και τη Θεσσαλία, οι οποίοι αποφάσισαν να ανταποκριθούν στο γενικό προσκλητήριο που απηύθηναν πρόσφατα αγρότες και κτηνοτρόφοι από την Κρήτη για τη διεξαγωγή πανελλήνιου συλλαλητηρίου του κλάδου στις 18 Νοεμβρίου στην Αθήνα, στο Σύνταγμα.
Το ίδιο αποφάσισε και η τοπική Συντονιστική Επιτροπή Αγροτών Ν. Λάρισας η οποία λειτουργεί εκ μέρους 32 συνεταιρισμών του νομού.
Στο μεταξύ, την Τρίτη 10 Νοεμβρίου, θα γίνει στη Λάρισα αγροτικό συλλαλητήριο, το οποίο συνδιοργανώνουν οι συνεταιρισμοί αγροτών Ν. Λάρισας, οι νέοι αγρότες, τέσσερις κτηνοτροφικές ομοσπονδίες (ήτοι χοιροτρόφοι, κτηνοτρόφοι, αγελαδοτρόφοι, ελευθέρας βοσκής), το ΓΕΩΤΕΕ, ο γεωπονικός σύλλογος Λάρισας, οι ΤΟΕΒ Πηνειού και Λάρισας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης