Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Άκαρπη η συνάντηση ΑΔΕΔΥ - Κατρούγκαλου για το Μετοχικό Ταμείο Πολιτικών Υπαλλήλων

Άκαρπη η συνάντηση ΑΔΕΔΥ - Κατρούγκαλου για το Μετοχικό Ταμείο Πολιτικών Υπαλλήλων
Θα δώσουμε μάχη και απάντηση στα σχέδια της κυβέρνησης για διάλυση της Κοινωνικής Ασφάλισης, τόνισε ο προεδρεύων της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΑΔΕΔΥ
Άκαρπη ήταν η συνάντηση εκπροσώπων της ΑΔΕΔΥ, στο υπουργείο Εργασίας, με τον υπουργό Γιώργο Κατρούγκαλο για το θέμα του Μετοχικού Ταμείου Πολιτικών Υπαλλήλων, την ίδια ώρα που μέλη της ΑΔΕΔΥ πραγματοποιούσαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο στο πεζοδρόμιο της οδού Σταδίου.
Οι εκπρόσωποι της ΑΔΕΔΥ εξερχόμενοι του υπουργείου ανέφεραν ότι ουσιαστικά δεν βρέθηκε καμία λύση στο μείζον ζήτημα του Μετοχικού Ταμείου Πολιτικών Υπαλλήλων, το οποίο βρίσκεται υπό κατάρρευση λόγω υποχρηματοδότησής του και ως εκ τούτου θα συνεχιστούν οι κινητοποιήσεις με κορύφωση την απεργία στις 12 Νοεμβρίου.
Σε δήλωσή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο προεδρεύων της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΑΔΕΔΥ, Σταύρος Κουτσουμπέλης, τόνισε ότι «θα δώσουμε μάχη και απάντηση στα σχέδια της κυβέρνησης για διάλυση της Κοινωνικής Ασφάλισης».
Εκτός από τη συγκέντρωση στο υπ. Εργασίας η ΑΔΕΔΥ πραγματοποίησε σήμερα στάση εργασίας από τις 12.30 ως τη λήξη του ωραρίου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης