Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Αρκετός κόσμος στο συλλαλητήριο κόντρα στο πολυνομοσχέδιο – Χαιρετισμός και από Κουτσούμπα

Αρκετός κόσμος στο συλλαλητήριο κόντρα στο πολυνομοσχέδιο – Χαιρετισμός και από Κουτσούμπα
Το ΠΑΜΕ καλεί και σε νέες κινητοποιήσεις με αποκορύφωμα τη γενική απεργία στις 12/11
Με τον Δημήτρη Κουτσούμπα  να δίνει το σύνθημα λέγοντας ότι «και αυτό το πολυνομοσχέδιο και όσα έρχονται θα πρέπει να σημάνουν πραγματικό ξεσηκωμό» πραγματοποιήθηκε το συλλαλητήριο στο Σύνταγμα, λίγο πριν περάσουν από τη Βουλή τα νέα μέτρα.
Η συγκέντρωση είχε όγκο, παλμό και «δεκάδες χιλιάδες εργαζόμενους, συνταξιούχους, γυναίκες και νέους» όπως ανέφερε σε ανακοίνωσή του το ΠΑΜΕ.
Θα υπάρξει, όμως, και συνέχεια καθώς ανάλογα συλλαλητήρια θα γίνουν και σε άλλες πόλεις, ενώ γενική απεργία έχει προγραμματιστεί για τις 12 Νοεμβρίου.
Ο Κουτσούμπας που μαζί με άλλα μέλη της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΚΚΕ βγήκε από τη Βουλή για να μιλήσει με τον κόσμο και τον κάλεσε να προασπίσει τα δικαιώματά του.
«Η υπεράσπιση της κοινωνικής ασφάλισης, των συντάξεων και το φορολογικό και τα δυσβάσταχτα αντιλαϊκά μέτρα που φέρνει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και η ανεργία που έχει πάρει πάλι τα ύψη και η ανάπτυξη, είναι από τα ερωτήματα που πρέπει να μπουν στον λαό και να απαντήσει «ανάπτυξη για ποιόν, με τι στόχους, αν θα είναι για τον λαό μας, για την εργατική τάξη, τους αγρότες, τους επαγγελματίες, την νεολαία, τις λαϊκές οικογένειες ή αν θα είναι για το κεφάλαιο, για τα μονοπώλια.
Αυτό είναι το ερώτημα, αυτή πρέπει να είναι και η κατεύθυνση του οργανωμένου λαϊκού-εργατικού κινήματος».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης