Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Στους δρόμους ετοιμάζονται να βγουν αγρότες και κτηνοτρόφοι – Δεν θα επιτρέψουν την άδικη φορολόγηση του κλάδου

Στους δρόμους ετοιμάζονται να βγουν αγρότες και κτηνοτρόφοι – Δεν θα επιτρέψουν την άδικη φορολόγηση του κλάδου
Το επόμενο διάστημα θα καθοριστεί η ημερομηνία των κινητοποιήσεων
Σε δυναμικές κινητοποιήσεις είναι αποφασισμένοι να προβούν το αμέσως επόμενο διάστημα αγρότες και κτηνοτρόφοι από την Βόρεια Ελλάδα, την Θεσσαλία αλλά και την Αττική, σε μια προσπάθεια να μην περάσουν τα προωθούμενα φορολογικά μέτρα.
Σήμερα αγρότες και κτηνοτρόφοι ανταποκρίθηκαν σήμερα στο κάλεσμα της Πανελλήνιας Συντονιστικής Επιτροπής Αγροτών και Κτηνοτρόφων και συμμετείχαν μαζικά, σε σύσκεψη η οποία πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο Νίκαιας.
Αποφάσισαν ομόφωνα την πραγματοποίηση δυναμικών κινητοποιήσεων, οι οποίες θα περιλαμβάνουν τη μαζική κάθοδο στην Αθήνα αλλά και τρακτέρ στους δρόμους, διότι όπως είπαν, είναι αποφασισμένοι να μην επιτρέψουν σε καμία περίπτωση να εφαρμοστεί η "άδικη" και "βάναυση" όπως την χαρακτήρισαν φορολόγηση που θα αποτελέσει "ταφόπλακα" για τον κλάδο τους.
Το αμέσως επόμενο διάστημα αναμένεται να καθοριστεί η ακριβής ημερομηνία έναρξης των κινητοποιήσεων τους όπως και το περιεχόμενο τους.
Πάντως, απευθύνεται ανοιχτή πρόσκληση προς όλους τους αγρότες και κτηνοτρόφους σε πνεύμα συνεργασίας να συμμετάσχουν στις κινητοποιήσεις, διότι «τα προβλήματα είναι κοινά».
Σημειώνεται ότι στη σύσκεψη συμμετείχαν αγρότες από τις Σέρρες, την Δράμα, την Κοζάνη, την Κατερίνη, την Θεσπρωτία, την Φθιώτιδα, την Βοιωτία, την Αττική και την Θεσσαλία, ενώ το παρών έδωσαν και οι αλιείς της Μαγνησίας, όπως και ο πρόεδρος των Λαϊκών Αγορών Ελλάδος.
Την επόμενη Κυριακή 18 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί στην Λάρισα, αγροτική σύσκεψη της Πανελλαδικής Συντονιστικής Επιτροπής των Μπλόκων.
Αναμένεται να ληφθούν αποφάσεις, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση,  για την οργάνωση πανελλαδικών αγροτικών κινητοποιήσεων "ενάντια στην αντιαγροτική πολιτική της ΕΕ και της κυβέρνησης ώστε να στηθεί ισχυρό μπλόκο στην φοροεπιδρομή σε βάρος των αγροτών και κτηνοτρόφων".

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης