Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Παραπέμπεται στο πειθαρχικό ο υπάλληλος που σχολίασε άκομψα τη μητέρα του Π. Φύσσα

Παραπέμπεται στο πειθαρχικό ο υπάλληλος που σχολίασε άκομψα τη μητέρα του Π. Φύσσα
Η Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης διαχώρισε τη θέση της από τις απόψεις του, ενώ την εντολή για την παραπομπή του έδωσε ο Ν. Παππάς
(upd) Στο Πειθαρχικό Συμβούλιο παραπέμπεται ο υπάλληλος της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας Πέτρος Κορμικιάρης ο οποίος έκανε απαράδεκτα σχόλια στο twitter για τη μητέρα του Παύλου Φύσσα.
Σε ανακοίνωσή της η Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας αναφέρει ότι δεν είναι δημοσιογράφος και διαχώρισε τη θέση της από τις απόψεις του.
Η ανακοίνωση που ακολουθεί, αναφέρει, μάλιστα, ότι ο Νίκος Παππάς έδωσε την εντολή για την παραπομπή του στο πειθαρχικό συμβούλιο, μόλις ενημερώθηκε για το θέμα.
"Σε απάντηση των συνεχών δημοσιευμάτων, που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο σχετικά με την ανάρτηση στο twitter του υπαλλήλου  του κλάδου ΠΕ Διοικητικού-Οικονομικού, της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας Πέτρου Κορμικιάρη, οφείλουμε να δηλώσουμε ότι ο εν λόγω υπάλληλος δεν φέρει την ιδιότητα του δημοσιογράφου αφενός και αφετέρου σε καμία περίπτωση η Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας δεν έχει σχέση με τις απόψεις που δημοσιεύει, τις οποίες και καταδικάζει.
Ο Υπουργός Επικρατείας κ. Ν. Παππάς, μετά από εισήγηση-αναφορά του Γενικού Γραμματέα Ενημέρωσης και Επικοινωνίας κ. Ε. Κρέτσου, παρέπεμψε τον ανωτέρω υπάλληλο στο Πειθαρχικό Συμβούλιο με βάση τα άρθρα 107,123 με το ερώτημα της οριστικής παύσης".

Νωρίτερα το bankingnews.gr έγραφε για τη γενική αποδοκιμασία που υπήρξε στις αναρτήσεις του Κορμικιάρη

Σφοδρές αντιδράσεις έχουν προκαλέσει τα σχόλια του δημοσιογράφου και στελέχους της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, Πέτρος Κορμικιάρης και συντάκτης του www.xryshaygh.gr.
Τα σχόλιά του για τους γονείς του δολοφονημένου από τον Γ. Ρουπακιά Παύλο Φύσσα, είναι άκρως προσβλητικά και έγιναν με αφορμή τις καταθέσεις τους στη δίκη της Χρυσής Αυγής, της οποίας εμφανίζεται ως υποστηρικτής. 
«Νέο δακρύβρεκτο μελό από τή μητέρα τού Παύλου Φύσσα. Τό ότι ο γιος της προκαλούσε με τα τραγούδια του, ως μητέρα, δεν την αφορούσε. Βρε ούστ», αναφέρει το απαράδεκτο σχόλιο του Π. Κορμικιάρη που έχει προκαλέσει πληθώρα αντιδράσεων.
Σε άλλο σχόλιό του, μετά την κατάθεση του πατέρα του Παύλου Φύσσα, είχε γράψει:
«Γιατί οι αρμόδιοι εισαγγελείς δεν συνέλαβαν επ' αυτοφώρω τον πατέρα του Φύσσα μετά την ομολογία του για τις ευθύνες διαπαιδαγώγησής του».

Embedded image permalink


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης