Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Συνάντηση Ζώη – Γιαννόπουλου (ΚΕΕΛΠΝΟ) για την προστασία των στελεχών του Λιμενικού

Συνάντηση Ζώη – Γιαννόπουλου (ΚΕΕΛΠΝΟ) για την προστασία των στελεχών του Λιμενικού
Θα τους παρασχεθούν τα απαραίτητα εφόδια για να αντιμετωπίσουν τις αυξημένες μεταναστευτικές ροές
Μία ακόμα συνάντηση για το μεταναστευτικό είχε ο Χρήστος Ζώης, αυτή τη φορά με τον επικεφαλής του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ)  Αθανάσιο Γιαννόπουλο.
Ο λόγος ήταν η όξυνση του φαινομένου της παράτυπης μετανάστευσης και οι αυξημένες ροές μεταναστών και προσφύγων που καλείται να αντιμετωπίσει καθημερινά το Λιμενικό και ειδικότερα στα νησιά του Β.Α. Αιγαίου και της Δωδεκανήσου.
Σε αναγνώριση της προσπάθειας του Λιμενικού Σώματος στη διαχείριση αυτής της ανθρωπιστικής κρίσης, στο πλαίσιο της αποστολής του, το ΚΕΕΛΠΝΟ δώρισε στο Λιμενικό 1500 υπνόσακους, 1500 κιτ με είδη πρώτης ανάγκης για χρήση από τους πρόσφυγες/ μετανάστες, 2.500 φόρμες και σημαντική ποσότητα υλικού (γάντια, μάσκες κ.λ.π.) για την προστασία των στελεχών Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ.
Ο Ζώης αφού ευχαρίστησε θερμά τον Γιαννόπουλο για την ευγενική αυτή προσφορά, εξήρε το σημαντικό έργο του ΚΕΕΛΠΝΟ και τόνισε πως θα συνεχιστεί κάθε προσπάθεια για την παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας στους μετανάστες και πρόσφυγες.
Από την πλευρά του ο Γιαννόπουλος, επεσήμανε πως το ΚΕΕΛΠΝΟ θα συνεχίσει να στέκεται αρωγός σε αυτή την προσπάθεια παρέχοντας απαραίτητα μέσα και υλικά.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης