Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Συλλαλητήριο και απεργία προανήγγειλε η ΑΔΕΔΥ – Ως κίνηση διαμαρτυρίας για το μνημόνιο

Συλλαλητήριο και απεργία προανήγγειλε η ΑΔΕΔΥ – Ως κίνηση διαμαρτυρίας για το μνημόνιο
Παράλληλα θα διοργανώσει ενημερωτικές περιοδείες, συσκέψεις νομαρχιακών τμημάτων και υποδομών και συγκεντρώσεις σε χώρους εργασίας
Προετοιμάζεται και οργανώνεται και η ΑΔΕΔΥ ενόψει εκλογών.
Μάλιστα, αμέσως μετά τη διεξαγωγή τους, το συνδικαλιστικό όργανο θα κηρύξει απεργία την οποία προανήγγειλε με ανακοίνωσή του.
Παράλληλα, το Σάββατο 5/9 στις 18:00 θα πραγματοποιηθεί συλλαλητήριο στο άγαλμα Βενιζέλου στη Θεσσαλονίκη, ενώ η ΑΔΕΔΥ θα προχωρήσει και σε μία σειρά άλλων δράσεων για να συσπειρώσει κόσμο ενάντια στο μνημόνιο.
Συγκεκριμένα, προγραμματίζονται περιοδείες  μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής και με συμμετοχή των μελών του Γενικού Συμβουλίου.
Θα γίνουν συσκέψεις των Νομαρχιακών Τμημάτων και των Ομοσπονδιών, ενώ τα σωματεία θα συγκαλέσουν Γενικές Συνελεύσεις, να γίνει ενημέρωση σε όλους τους χώρους δουλειάς.
Αρχής γενομένης από την προσεχή Πέμπτη 3/9, οπότε θα πραγματοποιηθεί σε συντονισμό με την ΕΔΟΘ, σύσκεψη – ενημέρωση των Νομαρχιακών Τμημάτων της ΑΔΕΔΥ και Δ.Σ. σωματείων Βορείου Ελλάδος, ενώ την Παρασκευή 4/9 θα γίνουν συγκεντρώσεις σε χώρους εργασίας.
Αν μη τι άλλο το πρόγραμμα της ΑΔΕΔΥ το αμέσως επόμενο διάστημα θα συναγωνίζεται εκείνο των πολιτικών.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης