Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Ηράκλειο: Δίωξη σε 23χρονο Βρετανό για θανατηφόρο τραυματισμό 18χρονου ομοεθνή του - Σήμερα στον εισαγγελέα

Ηράκλειο: Δίωξη σε 23χρονο Βρετανό για θανατηφόρο τραυματισμό 18χρονου ομοεθνή του - Σήμερα στον εισαγγελέα
O θάνατος του νεαρού οφείλεται σε κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις
Στον 23χρονο Βρετανό που συνελήφθη για τον θάνατο 18χρονου ομοεθνούς του, στο Σίσι Λασίθιου, ο Εισαγγελέας άσκησε δίωξη για πρόκληση θανατηφόρων βλαβών.
Η νεκροψία έδειξε ότι ο θάνατος του νεαρού οφείλεται σε κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που υπέστη μετά από πτώση του στο έδαφος και όχι από την υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ.
Σημειώνεται ότι ο 18χρονος Βρετανός τουρίστας εντοπίσθηκε νεκρός το μεσημέρι της Πέμπτης από φίλους του στο δωμάτιο όπου διέμενε, ενώ το προηγούμενο βράδυ είχε βγει για νυχτερινή διασκέδαση στα Μάλια και είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.
Αν και η αστυνομία από την πρώτη στιγμή εξέταζε όλα τα ενδεχόμενα, μετά από την ιατροδικαστική εξέταση διαπιστώθηκε η εμπλοκή του 23χρονου Βρετανού στον θανάσιμο τραυματισμό τού 18χρονου ομοεθνή του.
Σύμφωνα με την αστυνομία, τα ξημερώματα της Πέμπτης, σε κεντρικό δρόμο του δήμου Χερσονήσου, ο 23χρονος, μετά από φραστική αντιπαράθεση που είχε με τον 18χρονο, τον χτύπησε με τα χέρια στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος και να υποστεί κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, από τις οποίες στη συνέχεια επήλθε ο θάνατός του.
Το προανακριτικό έργο διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγίου Νικολάου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης