Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Το κρίμα των ηλικιωμένων στο λαιμό σας – Πολλά προβλήματα και στα φάρμακα

Το κρίμα των ηλικιωμένων στο λαιμό σας – Πολλά προβλήματα και στα φάρμακα
«Την κατάρα των παππούδων μου να έχετε, που δούλεψαν και σε φάμπρικες και σε χωράφια σαν σκυλιά, για να έχουν λίγα ευρώ στην άκρη» - Συγκλονιστικές ιστορίες...
Η επιβολή capital controls στις αναλήψεις, το κλείσιμο των τραπεζών και τα υπόλοιπα, έχουν προξενήσει ήδη τρομερά προβλήματα στις συναλλαγές των εταιρειών, στον εφοδιασμό καυσίμων, αλλά και στην αγορά των φαρμάκων.
Μαθαίνουμε ότι οι φαρμακαποθήκες - ίσως θέλοντας να περιφρουρήσουν μια πιο ομαλή ροή και τις επόμενες ημέρες - βάζουν ήδη πλαφόν παραγγελιών για κάθε Φαρμακείο και δέχονται μόνο μετρητά!
Τις επόμενες ημέρες, τα προβλήματα εύλογα θα πολλαπλασιαστούν.
Τα δράματα που ήδη υπάρχουν, είναι πολλά, οι δυσκολίες ακόμη περισσότερες. Στο διαδίκτυο και τα social media κυκλοφορούν πολλά! Οι ημέρες είναι κρίσιμες, δύσκολες για όλους.

Παρακάτω παραθέτουμε μια ιστορία κάποιας κυρίας από το διαδίκτυο:

«Έχω σοβαρό χρόνιο νόσημα. Και δυο παππούδες άνω των 80 που χρειάζονται επίσης πολλά φάρμακα. Από γονείς, μεγάλωσα ορφανή.
Με το "όχι", δεν χρηματοδοτούνται οι τράπεζες μέσω ELA και τελειώνουν για πολύ καιρό.
Και με βρίζετε σωρηδόν γερμανοτσολιά, ξεφτιλισμένη, που κοιτάω μόνο τον εαυτό μου, επειδή λέω "ναι"...
Την κατάρα των παππούδων μου να έχετε, που δούλεψαν και σε φάμπρικες και σε χωράφια σαν σκυλιά, για να έχουν λίγα ευρώ στην άκρη, να πληρώσουν ένα γιατρό, και μια γυναίκα να τους ξεσκατίζει, την στιγμή που χαίρεστε για την αγωνία τους. Καθάρματα».

Υ.Γ.: Όσοι οδήγησαν τη χώρα σ' αυτή την κατάσταση με τα προεκλογικά ψέματα και τον αυτοεγκλωβισμό τους έκτοτε, καλούνται να λάβουν τώρα πρωτοβουλίες ώστε να υπάρχει συμφωνία της χώρας με τους δανειστές. Άλλος δρόμος δεν υπάρχει για την Ελλάδα. Ούτε άλλο πολιτικό μέλλον για κανέναν εξ όσων την καταστρέψουν.
Η ιστορία θα είναι αμείλικτη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης