Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Συγκεντρώσεις στο Σύνταγμα με φόντο τις διαπραγματεύσεις οργανώνουν πολίτες

Συγκεντρώσεις στο Σύνταγμα με φόντο τις διαπραγματεύσεις οργανώνουν πολίτες
Παίρνουμε τη διαπραγμάτευση στα χέρια μας, γκρεμίζουμε τη λιτότητα το σύνθημα της σημερινής διαδήλωσης
«Παίρνουμε τη διαπραγμάτευση στα χέρια μας - Γκρεμίζουμε τη λιτότητα» είναι το σύνθημα της πρωτοβουλίας που οργανώνεται μέσω του Facebook για την πραγματοποίηση μιας διαδήλωσης στις 19:30 σήμερα το απόγευμα, στο Σύνταγμα και σεάλλες μεγάλες πόλεις της χώρας.
«Παίρνουμε τη διαπραγμάτευση στα χέρια μας.
Γκρεμίζουμε τη λιτότητα
Δεν υπάρχει αμφιβολία, ότι οι διαπραγματεύσεις με τους «εταίρους» έχουν φτάσει στο απροχώρητο.
Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να καταργήσει το δημοκρατικό δικαίωμα ενός λαού, ολόκληρης της κοινωνίας να αποφασίζει για το μέλλον του.
Δεν έχουν δικαίωμα οι «δανειστές» να προσβάλουν την αξιοπρέπειά μας και να προσπαθούν να ακυρώσουν τη λαϊκή εντολή για τερματισμό της λιτότητας.
Ήδη η ελληνική κυβέρνηση έχει κάνει πολλές υποχωρήσεις στην προσπάθεια να αποφύγει τις απειλές και τους εκβιασμούς, δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλα βήματα πίσω.
Η κυβέρνηση δεν έχει άλλο δρόμο από το να μην αποδεχθεί την όποια συμφωνία, αλλά να δώσει λύση με βάση τη λαϊκή εντολή που έχει λάβει» αναφέρουν μεταξύ άλλων οι εμπνευστές της συγκέντρωσης.
Σημειώνεται πως μια ακόμα συγκέντρωση με τίτλο «Μένουμε Ευρώπη» προγραμματίζεται για αύριο (ώρα 19:30) στο Σύνταγμα. Αρχικά η συγκέντρωση είχε προγραμματιστεί για σήμερα, Τετάρτη, όμως τελικά οι διοργανωτές αποφάσισαν να τη μεταθέσουν για μία ημέρα μετά.
«Η Ελλάδα ανήκει στην Ευρώπη!
Ήρθε η ώρα να ενώσουμε τις φωνές μας υπέρ της παραμονής της χώρας μας στο Ευρώ, υπέρ της παραμονής της χώρας μας στην ευρωπαϊκή οικογένεια.
Επιλέγουμε την Ευρώπη του πλουραλισμού, την Ευρώπη του σεβασμού των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και της προόδου.
Στέλνουμε ηχηρό μήνυμα στην κυβέρνηση.
Οι στιγμές είναι κρίσιμες δεν γίνεται να παραμείνουμε βωβοί θεατές» αναφέρουν οι διοργανωτές.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης