Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Στον αέρα η ΕΡΤ – Πρώτη καλεσμένη η πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου

tags :
Στον αέρα η ΕΡΤ – Πρώτη καλεσμένη η πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου
Εορταστικό το κλίμα, συναυλία το απόγευμα στο προαύλιο του Ραδιομεγάρου
Με την ανάκρουση του εθνικού ύμνου, στις 06:00 το πρωί επέστρεψε στον αέρα η ΕΡΤ, σχεδόν δύο χρόνια από το «μαύρο» που έπεσε στις οθόνες.
Το λογότυπο στους δέκτες μετατράπηκε από ΝΕΡΙΤ σε ΕΡΤ.
Μετά τον εθνικό ύμνο ακολούθησε ένα βίντεο περίπου ενός λεπτού με πλάνα από όλα τα κανάλια της ελληνικής ραδιοφωνίας τηλεόρασης πριν το «μαύρο» της 11ης Ιουνίου αλλά και μια σεκάνς από τα σήματα της ΕΡΤ.
Πρώτη εκπομπή που προβλήθηκε η «ΕΡΤ ενημέρωση» με παρουσιαστές τον Νίκο Αγγελίδη και τη Βασιλική Χαϊνά.
 Σε αυτή την εκπομπή λίγο μετά τις 07:30 και αφού έπεσε το σήμα της ΕΡΤ και ένα βίντεο με αναδρομή στα όλα όσα έγιναν πριν δυο χρόνια, εμφανίστηκε η πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου.
«Νομίζω ότι σήμερα αποδεικνύεται ότι το μαύρο ήταν μια σύντομη παρένθεση.
Ότι το μαύρο θα είναι παρένθεση στις ζωές μας κι αυτό έγινε χάρη σε εσάς που επιμείνατε. που με αξιοπρέπεια συνεχίσατε έναν αγώνα πραγματικής υπηρεσίας στην αχειραγώγητη ενημέρωση, αλλά και στα δικαιώματα και στην ελευθερία και στη δημοκρατία», τόνισε η κα.Κωνσταντοπούλου.
Το κλίμα είναι πανηγυρικό και εορταστικό στην ΕΡΤ, όπου στις 8 το απόγευμα στο προαύλιο του Ραδιομεγάρου διοργανώνεται μεγάλη συναυλία, με πλήθος γνωστών καλλιτεχνών να δίνουν το παρών, ανάμεσά τους, ο Θάνος Μικρούτσικος, ο Γιώργος Ανδρέου, με την Ελένη Τσαλιγοπούλου, ο Νίκος Ζιώγαλας κ.α.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης