Τελευταία Νέα
Κοινωνία

«Τέλος» η απεργία πείνας για τον Νίκο Μαζιώτη

«Τέλος» η απεργία πείνας για τον Νίκο Μαζιώτη
Μετά από 35 ημέρες τερμάτισε την απεργία πείνας ο Ν. Μαζιώτης
Ο καταδικασθείς για συμμετοχή στην οργάνωση Επαναστατικός Αγώνας, Νίκος Μαζιώτης, ο οποίος είχε ξεκινήσει την απεργία πείνας στις 2 Μαρτίου, ανακοίνωσε μέσω διαδικτύου την απόφασή του να την σταματήσει.
Όπως επισημαίνεται στο κείμενο που φέρει την υπογραφή του Ν.Μαζιώτη και αναρτήθηκε στο δικτυακό τόπο indymedia, «μετά από 35 ημέρες αγώνα τερματίζω την απεργία πείνας που είχα ξεκινήσει στις 2 Μαρτίου μαζί με άλλους συντρόφους».
Στο ίδιο κείμενο αναφέρεται πως «αυτή η απόφασή μου δεν οφείλεται στο γεγονός ότι έχω φτάσει στα όρια της αντοχής μου, αλλά πιστεύω ότι με δεδομένο τις εξελίξεις όσον αφορά το διεκδικητικό πλαίσιο, ο αγώνας αυτός έκλεισε τον κύκλο του και εξάντλησε τη δυναμική του, παίρνοντας υπόψη και τις κινήσεις αλληλεγγύης που έγιναν.
Ακόμη, μεταξύ άλλων, επισημαίνει πως «επέλεξα να μη συνεχίσω την απεργία πείνας μέχρι την ψήφιση του νομοσχεδίου του υπουργείου δικαιοσύνης που θα γίνει μετά το Πάσχα, σε δέκα μέρες τουλάχιστον, αλλά μέχρι την κατάθεσή του, παραμένοντας εξαιρετικά επιφυλακτικός για τις τυχόν τροποποιήσεις που θα έφερνε το υπουργείο όσον αφορά τον κουκουλονόμο ή το DNA».
Υπενθυμίζεται ότι ο Ν. Μαζιώτης έκανε απεργία πείνας, με αίτημα μεταξύ άλλων την κατάργηση των φυλακών τύπου Γ' και την απελευθέρωση του Σάββα Ξηρού.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης