Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Απολυμένη υπάλληλος του Δρομοκαΐτειου βοήθησε στην απόδραση της Β. Σταμάτη

Απολυμένη υπάλληλος του Δρομοκαΐτειου βοήθησε στην απόδραση της Β. Σταμάτη
Συνελήφθη στα δυτικά προάστια η ύποπτη γυναίκα
(upd) Μια γυναίκα που ήταν υπάλληλος του Δρομοκαΐτειου και πρόσφατα απολύθηκε ήταν τελικά το πρόσωπο που βοήθησε τη Βίκυ Σταμάτη να αποδράσει.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι την σχετική αποκάλυψη έκανε η ίδια η Β. Σταμάτη και έτσι, η  γυναίκα μαζί με την κόρη της οδηγήθηκαν στην Ασφάλεια.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η απολυμένη υπάλληλος παραδέχτηκε ότι βοήθησε την κ. Σταμάτη.
Πάντως, οι δυο γυναίκες, μετά από εντολή που δόθηκε από τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Εφετών,  Ι. Ντογιάκο, να μην ακολουθηθεί η αυτόφωρη διαδικασία, αφέθηκαν ελεύθερες.
Στο μεταξύ, ερευνάται το ενδεχόμενο να υπήρξε χρηματικό αντάλλαγμα.

Νωρίτερα το bankingnews έγραφε:
Στη ΓΑΔΑ προσήχθη πρόσωπο - κλειδί που φέρεται να προσέφερε για μερικές ώρες κατάλυμα στη Βίκυ Σταμάτη, συύζυγο  του πρώην υπουργού Άμυνας Ακη Τσοχατζόπουλου.
Πρόκειται για μια γυναίκα με το κωδικό όνομα «Νίκη», η οποία συνελήφθη στα δυτικά προάστια και εκτιμάται ότι βοήθησε την Βίκυ Σταμάτη να αποδράσει αλλά και να παραμείνει άφαντη μέχρι τον εντοπισμό της στο Χαϊδάρι.
Πάντως, οι αστυνομικές αρχές εντόπισαν ένα πρόσφατο γυναικείο αποτύπωμα σε σταθμευμένο αυτοκίνητο που ανήκει, σύμφωνα με πληροφορίες, σε γείτονα ο οποίος μένει δίπλα στο Δρομοκαΐτειο.
Αυτό, εξετάζεται στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ, με στόχο να διαπιστωθεί εάν ανήκει στη «Νίκη» ή σε κάποια άλλη που βοήθησε στην απόδραση της Β. Σταμάτη.
Επιπλέον, στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. εξετάζεται και το λουκέτο που παραβιάστηκε.

(Πρώτη ενημέρωση 19:08, Σάββατο 4 Απριλίου 2015)
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης